Închide meniul

Constantin Budescu a jucat cu nume fals: „Am ales unul asemănător, ca să nu mă încurc!”. Dezvăluirea uimitoare a „Magicianului”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 martie 2022, 19:42

Constantin Budescu a jucat cu nume fals: „Am ales unul asemănător, ca să nu mă încurc!. Dezvăluirea uimitoare a „Magicianului

Constantin Budescu, imagine genială cu Gigi Becali

Captură As.ro

Constantin Budescu (33 de ani) a dezvăluit că a jucat cu nume fals la începuturile sale în fotbal. Mijlocașul lui FC Voluntari, cu 17 selecții la naționala României, a povestit cu umor cum era „ascuns” de antrenorul său pentru a nu fi „furat” de alte echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a recunoscut că, la începutul carierei, a jucat cu certificat de naştere fals. Decizia a fost luată de antrenorul său de la juniori, pentru a evita interesul celorlalte echipe.

Constantin Budescu a dezvăluit că a jucat cu nume fals, la începutul carierei: „Am ales unul apropiat!”

„Jucam în curtea școlii. Într-un mediu organizat am ajuns la 16 ani la Petrolul. În rest jucam în curtea școlii și aveam o echipă lângă Urziceni. Rapid Sălcile se numea și jucam cum era atunci.

Aveam un profesor Gheorghe Roșu și era foarte suspicios, să nu ne legitimeze, să ne fure cineva și jucam pe alt cerfificat de naștere. Jucam la meci pe numele unui coleg. Am învățat nume, tot ce trebuie. Mă chema Dinu Constantin, am ales un nume apropiat, ca să nu mă încurc.

Rapid Sălcile se situa în Prahova și jucam cu cele din Prahova. Am jucat cu Petrolul şi Astra. M-au văzut la 15 ani, m-au luat, iar după o săptămână am plecat. M-au băgat într-un fost spital. M-am întors la Urziceni şi jucam pe dublă legitimare.

Reclamă

Mă antrenam cu tineretul. După un an a venit profesorul la mine, am mers la Petrolul, iar la 16 ani am jucat la republicani, apoi m-a luat Vivi Răchită la echipa mare. Jucam. L-a început m-a cinstit el.”, a povestit Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Budescu vrea să revină la Petrolul: „Am avut discuţii!”

Constantin Budescu a anunţat din nou că vrea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aşteaptă promovarea „lupilor galbeni” şi a avut deja discuţii cu conducerea ploieştenilor.

„Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și