Închide meniul

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului! Nicolae Constantin: „Discutăm dacă vrea să se întoarcă acasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 11:18

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului! Nicolae Constantin: „Discutăm dacă vrea să se întoarcă acasă!

Constantin Budescu a început fotbalul la Petrolul

Constantin Budescu a fost în centrul atenției la amicalul dintre FC Voluntari și Petrolul, scor 1-1, disputat sâmbătă. Înainte de partidă, „Budi” s-a fotografiat în tricoul ploieștenilor. Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul liderului din liga secundă a recunoscut că l-a dorit pe Budescu încă din această iarnă, dar fotbalistul de 33 de ani a ales să rămână în Liga 1 și a semnat cu FC Voluntari.

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului

„L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Constantin Budescu, înainte de amicalul Petrolul - FC Voluntari
Sursa: Digi Sport

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Constantin Budescu vrea să revină la Petrolul

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari un contract valabil timp de numai patru luni. „Budi” nu a ascuns faptul că își dorește să joace din nou pentru Petrolul.

Reclamă

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după un meci FC Voluntari – Rapid 0-0, disputat în luna februarie.

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari în această iarnă după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui de la FCSB după doar 6 luni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și