Închide meniul

Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Să joace pe postul pe care dă randament”

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2021, 13:18

Reclamă
Constantin Budescu a semnat cu FCSB! Mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Să joace pe postul pe care dă randament

Constantin Budescu a semnat cu FCSB

Hepta

Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200.000 de euro la semnătură. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu la FCSB | Răducan: „E important să fie folosit pe postul pe care dă randament”

„Budescu e un mare câștig, atât el, cât și Keșeru. E un jucător cu mult peste media campionatului, îi știm cu toții atât calitățile, cât și părțile vulnerabile. E mult mai bun decât majoritatea care evoluează pe postul său în campionat.

E important ca de data aceasta să fie folosit pe postul pe care dă randament maxim, nu să îl pună pe poziția de număr 9, cum a fost încercat. La fel și Keșeru, e și el un jucător plin de energie, la fel ca și Alibec, sunt oameni care marchează peste 15 goluri”, a spus Narcis Răducan, la Pro X.

Budescu revine astfel la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, care a ajuns la 32 de ani.

Constantin Budescu are cale liberă către FCSB

Dan Petrescu are un mare regret. Antrenorul campioanei României voia să îl transfere pe Constantin Budescu la CFR Cluj. Între timp, Budi a semnat cu FCSB.

Reclamă

„Dacă aveam unde să îl trec, îl luam pe Budescu. Dacă aveam loc, cum să nu. Nu ai cum să refuzi un jucător ca el. Nu mai negociez cu nimeni acum”, a declarat Dan Petrescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și