Închide meniul
UPDATE

FC Voluntari – Farul | Constantin Budescu, scos pe targă de pe teren! „Budi” a căzut fără să fie atins de nimeni. Verdict dur din partea medicilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 18:38

FC Voluntari – Farul | Constantin Budescu, scos pe targă de pe teren! „Budi a căzut fără să fie atins de nimeni. Verdict dur din partea medicilor

Constantin Budescu, scos cu targa în FC Voluntari - Farul

Captură Digi Sport

Constantin Budescu a încheiat prematur meciul FC Voluntari – Farul. Jucătorul ilfovenilor, accidentat, a fost scos de pe teren cu ajutorul staff-ului medical, care l-a urcat pe targă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 18.40: Potrivit digisport.ro, Constantin Budescu a primit primul verdict din partea medicilor. „Budi” ar avea tendonul rupt.

Știrea inițială

În minutul 34, Constantin Budescu a căzut pe teren, la mijlocul terenului, fără să fie lovit de vreun adversar. Medicii au intervenit rapid, iar mijlocașul ilfovenilor a fost scos pe targă. Meciul este încheiat pentru „Budi”.

Constantin Budescu, scos pe targă în FC Voluntari – Farul

Constantin Budescu a acuzat probleme la gleznă și n-a mai putut continua partida. Probleme sunt anormale pentru „Budi”, care n-a avut parte de accidentări de-a lungul carierei.

Reclamă

11 meciuri a jucat Constantin Budescu în acest sezon pentru FC Voluntari, reușind să înscrie două goluri. El are în cont și un assist.

FC Voluntari și Farul sunt vecine în clasament înaintea meciului direct. Echipa lui Budescu și Tamaș e pe locul al patrulea, în timp ce formația „Regelui” e pe poziția a cincea, despărțite de două puncte.

Sursa: Captură Digi Sport
Sursa: Captură Digi Sport

Budescu vrea să revină la Petrolul: „Am avut discuţii!”

Constantin Budescu a anunţat din nou că vrea să joace pentru Petrolul. „Magicianul” de la Voluntari aşteaptă promovarea „lupilor galbeni” şi a avut deja discuţii cu conducerea ploieştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii, am fost la meciul cu U Cluj, le-am făcut şi galerie. Sper să promoveze. S-a strâns lupta”, a spus Constantin Budescu, la Digi Sport.

Mai mult, jucătorul cotat încă la 1.1 milioane de euro a venit îmbrăcat în tricoul Petrolului chiar la meciul amical disputat contra actualului său club, Voluntari.

Antrenorul „lupilor galbeni”, Nicolae Constantin, a anunțat că va negocia la vară revenirea lui Budescu la Ploiești. „L-am dorit pe Budescu. Am vorbit cu el în pauza de iarnă, dar a ales să joace în Liga 1. Îi urez să fie sănătos. Să promovăm şi probabil în vară vom vorbi dacă vrea să se întoarcă acasă”, a spus Nicolae Constantin, după meci.

Budescu a început fotbalul la Petrolul, pentru care a evoluat în perioada 2005-2011. Dacă „lupii galbeni” promovează în Liga 1, „Budi” are șanse mari să se întoarcă la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Budescu a dezvăluit ce relaţie are cu Gigi Becali

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor i-a oferit 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. Totuşi, mijlocaşul a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali.

”Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord. Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a declarat Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și