Închide meniul

Constantin Budescu ar putea plăti 720.000 de euro. Unde ajunge suma uriaşă după procesul pierdut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 10:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Constantin Budescu ar putea plăti 720.000 de euro. Unde ajunge suma uriaşă după procesul pierdut

Twitter Damac

Constantin Budescu a semnat cu Damac

La arabi, Budescu câştigă 600.000 de euro până în iunie, dar, în momentul plecării din Liga 1, a rămas cu un litigiu în care îi cere echipei lui Ioan Niculae trei salarii restante. Giurgiuvenii contraatacă şi Budescu ar putea plăti 720.000 de euro, susţine gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea e că nu Astra ar intra în posesia sumei amintite mai sus, ci Al Shabab, echipa pentru care a jucat acesta în stagiunea 2018-2019. Arabii au câştigat un proces cu Budi. Conform regulamentului FIFA, jucătorul care reziliază forţat un contract cu o echipă primeşte drept de joc provizoriu până la rezolvarea procesului dintre cele două părţi, fotbalistul şi fostul club. 

Chiar dacă iniţial Astra ar fi trebuit să îl ajute pentru plata sumei de 720.000 de euro, giurgiuvenii au trecut o clauză în contract prin care eventualul litigiu pierdut să fie rezolvat doar de jucător.

Clauza specială din contractul lui Constantin Budescu 

Bogdan Mara a vorbit şi el despre clauza specială din contractul jucătorului. 

"Eu știu că nu și-a terminat contractul cu noi, iar noi ne apărăm prin avocații noștri, facem și noi ceea ce trebuie să facă un club, să respectăm clubul, să ni-l apărăm și nimic mai mult. El cere anumite drepturi financiare, care poate i se cuvin.

Reclamă

Mai există un litigiu. În momentul în care l-am adus la Astra, ne-am asumat un risc alături de el, dar există o clauză în contract în care el este cel responsabil în cazul în care ex-echipa lui se va adresa justiției și va câștiga un proces.

Așa că noi ne dorim doar să se respecte aceste lucruri, nimic mai mult. Nu, nici gând (n.r.: să se recurgă la suspendarea lui)", a spus Mara după meciul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și