Închide meniul

Constantin Budescu, drum liber spre FCSB! Anunţul făcut de rivala CFR despre viitorul lui Budi

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 13:47

Reclamă
Constantin Budescu, drum liber spre FCSB! Anunţul făcut de rivala CFR despre viitorul lui Budi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Constantin Budescu, drum liber spre FCSB

„Nu cred că se pune problema sa-l aducem pe Budescu în acest moment la CFR Cluj. Știu că e sub contract și are un contract mare. El câștigă foarte mult, are un salariu pe care CFR nu și-l poate permite. Așa că sunt toate premisele ca el să nu ajungă la CFR Cluj”, a spus Bilaşco, la Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, drum liber spre FCSB! Budi pleacă de la arabi

Damac urmează să îi rezilieze contractul românului, potrivit celor de la Sport360Saudi. Alături de Budescu ar urma să plece şi Pellegrino, o altă vedetă a echipei. Cei doi au cele mai mari salarii. Preşedintele lui Damac a confirmat ştirea, mai scrie sursa citată.

Budescu a jucat 8 meciuri şi a dat o pasă de gol în tricoul echipei saudite, în campionat. El a sărbătorit alături de colegi salvarea de la retrogradare. Budescu a semnat în februarie cu Damac.

Gigi Becali, convins că Budescu alege FCSB

Înainte ca ardelenii să anunţe că nu sunt interesaţi de transferul lui Budescu, Gigi Becali susţinea că internaţionalul va ajunge la baza din Berceni. ”Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci?

Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Constantin Budescu a slăbit şi l-a impresionat pe Rădoi

Aflat la echipa națională, Budescu l-a impresionat pe Gigi Becali. Mijlocașul celor de la Damac a slăbit mult și l-a surprins și pe Mirel Rădoi.

”El e fit că el şi-a dorit asta şi are ambiţia. Mi-a spus Dică că erau perioade şi la FCSB când avea două kilograme în plus şi slăbea imediat, în două zile. A înţeles că dacă are o greutate în plus, nu poţi face parte din grupul ăsta. Aseară, când a ajuns, ne miram cu toţii cât de bine arăta. Chiar nu se simţea că ar fi afectat că a slăbit cele trei kilograme”, a spus selecţionerul.

Budescu şi-a dezăluit „secretul” în cantonamentul naţionalei. „Am slăbit prin exerciții fizice și nu mai mănânc seara, nu am dietă secretă. Mă voi retrage la Petrolul! Am emoții să revin mâine la Ploiești! Este un stadion care-mi priește pentru că aici am jucat mult timp”, a spus Constantin Budescu pentru FRF.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și