Închide meniul

Constantin Budescu, impresionat de Octavian Popescu: „Este foarte bun!” Ce sfat preţios i-a dat „perlei” FCSB pe care Gigi Becali aşteaptă 50 de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 18:54

Constantin Budescu, impresionat de Octavian Popescu: „Este foarte bun! Ce sfat preţios i-a dat „perlei FCSB pe care Gigi Becali aşteaptă 50 de milioane de euro

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

Constantin Budescu este impresionat de Octavian Popescu, „perla” FCSB pe care Gigi Becali aşteaptă 50 de milioane de euro. Mijlocaşul a dezvăluit ce staf preţios i-a dat tânărului fotbalist în perioada în care au fost colegi la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Octavian Popescu a debutat la echipa naţională în meciul amical România – Grecia, scor 0-1, disputat pe stadionul din Ghencea. Cotat la 3 milioane de euro, „perla” FCSB a bifat 30 de apariţii pentru gruparea roş-albastră în acest sezon, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 7 pase decisive.

Constantin Budescu, impresionat de Octavian Popescu

„Este foarte bun, am mai spus asta. Eu l-am văzut și la antrenamente și este un copil foarte bun. Chiar am vorbit cu el când eram acolo și i-am spus să-și vadă de treaba lui, să lase toate lucrurile din afară să treacă și să se concentreze doar la fotbal. În ultima perioadă a avut rezultate foarte bune, a marcat câteva goluri frumoase și a primit această convocare meritată.

A și debutat la echipa națională, eu zic că o să fie din ce în ce mai bine pentru el dacă o să o țină așa. Are o tehnică destul de bună și o biomecanică a lovirii mingii foarte bună. Are și viteză bună, o tehnică în regim de viteză care este din ce în ce mai rară pe la noi și asta se vede și în evoluția lui”, a spus Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu a rupt tăcerea despre relaţia cu Gigi Becali

Constantin Budescu (33 ani) a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali. „Magicianul” a explicat că se înţelege foarte bine cu patronul FCSB, ba chiar este prieten cu latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor i-a oferit 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. Totuşi, mijlocaşul a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali.

”Nu regret că am mers la FCSB. Am zis să mai încerc o dată, din păcate n-a fost… N-am fost îndepărtat. Am avut o discuție cu Gigi Becali și am ajuns la un acord. Chiar suntem prieteni și pot vorbi oricând cu dânsul, nu ne-am certat. Au mai apărut minciuni, că m-aș fi certat cu cineva. Nu-mi place să mă cert. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine la FCSB”, a declarat Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și