Închide meniul

Constantin Budescu, refuzat de CFR Cluj! Dan Petrescu a explicat de ce nu-l vrea pe jucătorul pus pe liber de Gigi Becali: „Eu caut alt jucător”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 ianuarie 2022, 15:50

Reclamă
Constantin Budescu, refuzat de CFR Cluj! Dan Petrescu a explicat de ce nu-l vrea pe jucătorul pus pe liber de Gigi Becali: „Eu caut alt jucător

Constantin Budescu s-a înţeles cu cei de la Sepsi

Hepta

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu cei de la FCSB şi îşi caută echipă. Ar ajunge liber de contract la orice echipă şi l-ar dori din această iarnă. Nu are însă loc la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a refuzat deja pe Budescu. A explicat şi de ce nu îl interesează acest jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, refuzat de CFR Cluj!

„Budescu… nu. Eu caut alt jucător în momentul de faţă, altă poziţie”, a spus antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, la prima conferinţă de presă din 2022. Mai mult, tehnicianul campioanei a dezvăluit ce jucători şi-ar dori la echipă pentru finalul acestui sezon.

„Suntem în discuţii şi să aducem, şi să mai plece, dar dacă nu e nimic concret, nu vreau să spun mai mult. Când dau numele, creşte preţul şi se bagă şi alte echipe în seamă”, a mai spus Dan Petrescu.

Jucătorii care vor pleca de la campioană în această iarnă

Tehnicianul campioanei a dezvăluit şi lista cu jucătorii care vor pleca de la CFR Cluj chiar de acum. Denis Alibec nici nu a mai fost luat în cantonament. „M-am întâlnit acum cu el, aici. I-am spus la mulţi ani. Nu vine sigur în cantonament. Nu se ştie dacă va pleca la altă echipă. Nu se ştie încă. Sigur nu vine în cantonament”, a anunţat Dan Petrescu. Denis Alibec nu este singurul jucător care pleacă de la CFR Cluj în această iarnă.

„Culio m-a anunţat că nu mai revine din cauza problemelor cu familia. A venit singur şi m-a mirat… acum a zis că a fost prea mult pentru el, că nu se mai întoarce. Culio nu o să mai vină la echipă. A zis că mai vrea să joace până în vară, îşi găseşte el ceva în Argentina. Sunt acei jucători gen Taheri, Fofana care e la Cupa Africii. Butean îşi caută echipă, Denis Rusu. În rest… Rodrigues nu merge în cantonament, îşi caută echipă. Dar nici el nu era pe lista de campionat. În momentul de faţă nu a venit nimeni, nici nu au plecat. Doar Ciobotariu a plecat şi a semnat cu Voluntari, din ce am auzit. Într-o săptămână cred că vor fi mai multe lucruri concrete. În momentul de faţă nu e nimic clar”, a mai spus antrenorul campioanei, speriat de pandemia de COVID.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și