Închide meniul

Continuă laudele la adresa lui Edi Iordănescu! Un fost mare căpitan al roș-albaștrilor, cucerit de antrenorul FCSB: ”Cel mai updatat din fotbalul românesc!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2021, 17:05

Continuă laudele la adresa lui Edi Iordănescu! Un fost mare căpitan al roș-albaștrilor, cucerit de antrenorul FCSB: Cel mai updatat din fotbalul românesc!

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Continuă laudele la adresa lui Edi Iordănescu! Alex Bourceanu, cucerit de antrenorul FCSB

Edi Iordănescu a fost lăudat din nou. După ce Basarab Panduru l-a comparat pe antrenorul FCSB cu marele Jose Mourinho, Alex Bourceanu l-a ridicat și el în slăvi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O echipă poate fi schimbată sau creată în mai multe luni de zile. Cel puțin 6, 9, 12 luni. Ăsta e termenul pe care o echipă ar trebui să i-l dea unui antrenor și după aceea să poți trage concluziile. Peste un an putem spune dacă lucrurile merg în direcția bună. Atunci vom putea spune dacă e sau nu e bun drumul pe care sunt acum.

FCSB a adus niște jucători extrem de importanți. Keșeru a marcat, iar jocul este creat în jurul său acum. Mai este ca Budescu să își ridice nivelul și în momentul acela va fi și el la fel de important ca și Keseru. Edi lucrează mult mai multe lucruri decât, probabil, se lucra înainte sau ce lucrează în România. Este cel mai updatat antrenor din fotbalul românesc”, a declarat Alex Bourceanu, potrivit sport.ro.

Edi Iordănescu vrea libertate totală la FCSB. A dezvăluit ce i-a cerut lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a revitalizat-o pe FCSB şi anunţă că are mână liberă din partea lui Gigi Becali. Antrenorul vicecampioanei este atent la fiecare detaliu şi nu lasă nimic la voia întâmplării. Acest fapt este dovedit şi de ultima cerinţă pe care a avut-o în faţa patronului.

„Am cerut să fiu implicat în deciziile astea (n.r. măririle salariale). E adevărat, nu am eu pixul în mână, dar am cerut să fiu implicat în momentele astea, pentru a le putea gestiona. Un jucător, când are o mărire de salariu, poate intra într-o zonă de confort, de automulţumire, de relaxare. Pentru mine, asta e o problemă.

Reclamă

O mărire e binevenită din partea conducerii, dar în tandem cu mine. Există riscul unui recul pentru jucător şi atunci avem o problemă. Până la urmă, nu sunt banii mei, dar e important să fiu şi eu la curent şi consultat„, a declarat antrenorul lui FCSB pentru telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și