Închide meniul

Control antidoping după derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Şase jucători vor fi testaţi. Ce a declarat Toni Petrea

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 17:33

Control antidoping după derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Şase jucători vor fi testaţi. Ce a declarat Toni Petrea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea nu se teme de controlul antidoping cerut de olteni

  • FCSB nu se teme de controlul antidoping al oltenilor
  • Toni Petrea, cu gândul la victorie în faţa Craiovei

UPDATE: Va fi control antidoping la finalul derby-ului de la Giurgiu. Cererea formulată de oficialii Universităţii Craiova a fost acceptată şi, după încheierea partidei, câte trei jucători de la fiecare echipă vor fi testaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca patronul FCSB, Toni Petrea nu se teme de controlul antidoping cerut de rivalii olteni. Antrenorul spune că se gândeşte doar la meci, nu şi la ceea ce se întâmplă în afară terenului.

"Nu ştiu, întrebaţi-i pe ei. Regulamentar au voie, nu avem ce să facem. Dacă se va decide, nicio problemă pentru noi. Chiar nu ne interesează acest lucru. Ne-am concentrat strict pe joc, nu am ţinut cont de aceste lucruri", a spus Toni Petrea.

Reclamă

Toni Petrea aşteaptă o nouă victorie în faţa Craiovei

Toni Petrea a avut doar 2 zile la dispoziţe pentru a pregăti duelul de foc cu Universitatea Craiova. Nu mai puţin de 8 jucători ai formaţiei roş-albastre au participat la meciurile echipei naţionale, seniori şi U21, iar antrenorul aşteaptă o nouă victorie în faţa oltenilor.

"Într-adevăr, avem jucători care au participat la acţiunile naţionalei. Noi nu ne schimbăm principiile, acţiunile de joc. Am avut 2 zile cu ei la antrenamente. Ne dorim din tot sufletul să câştigăm acest meci", a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

FCSB poate încheia sezonul regulat pe primul loc pentru prima oară de la schimbarea sistemului competiţional din Liga 1. De fiecare dată, echipa care s-a clasat pe prima poziţie înainte de startul play-off-ului a cucerit şi titlul. Gruparea roş-albastră are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu formaţia din Bănie.

"Nu cred că este o presiune, mai degrabă o motivaţie. Ar fi un lucru bun să terminăm sezonul regulat pe primul loc", speră tehnicianul FCSB.

Gigi Becali a reacționat la controlul antidoping solicitat înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Patronul lui FCSB nu s-a lăsat intimidat de controlul antidoping cerut de olteni. Le-a transmis rivalilor că îi așteaptă cu controale până și la Palatul său din Pipera!

Reclamă 4 / 0/3

"Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ… V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?", a declarat, săptămâna trecută, Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”