Închide meniul

Cornel Dinu a dat de pământ cu Edi Iordănescu. „Are ceva de propagandist în el! Un copil poate forțat de taică-su”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 19:53

Cornel Dinu a dat de pământ cu Edi Iordănescu. „Are ceva de propagandist în el! Un copil poate forțat de taică-su

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

„Ne-am obișnuit cu tot felul de butade lansate și din partea oficialilor de la FCSB și din afară. Cea din afară mi se pare elocventă. Este a lui tata Puiu, să-i dea Dumnezeu sănătate!, „Dați milităria jos din pod”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aici nu e vorba de militărie din niciun punct de vedere pentru că militărie nu era nici atunci când juca el. Deși el era apropiat de armată pentru că avea celebra pronunție „cașchetă”. El era îmbrăcat în militar. Să vedem ce se întâmplă cu noul antrenor și cu pecetea pe care și-o poate pune asupra echipei.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănesu

Într-un fel, de la o dictatură haotică făcută fără niciun fel de legătură cu ce se întâmplă în antrenament, pentru că nu poți să comanzi o echipă și nu poți să iei decizii într-un joc supus hazardului cum este fotbalul. Decât dacă faci o legătură între ce preconizezi și ce vezi în antrenament și creezi formația pe care o arunci în teren”, a spus Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Cornel Dinu l-a taxat pe Iordănescu Jr. și pentru discursul de la finalul meciului cu Sepsi, când a declarat că are „tare mult de muncă” la FCSB.

Edi Iordănescu a început cu discursul ca pe șantier, cu îndemnul că avem foarte mult de muncă. Nu știu dacă putem să-l ajutăm și noi. Să facem rost de târnăcoape, sape, greble, de ceva. În fotbal se presupune că există o energie care trebuie s-o consumi ca antrenor, dar la ei e de gândire. Nu-l ajută târnăcopul sau sapa.

Reclamă

Cei care trebuie să muncească sunt jucătorii. Discurs de genul ăsta îmi aduce aminte de secretarii de UTM, UTC și chiar de partid, tăticuțul lui fiind și secretar de partid o perioadă. Are ceva de propagandist în el și nu mă miră că primul lucru care s-a sugerat la noul FCSB a fost „jos milităria din pod”. Când ai spus asta, s-a terminat!”, a mai spus Cornel Dinu.

Cornel Dinu: „Edi Iordănescu e un copil poate forțat de taică-su”

Cât despre numirea lui Edi Iordănescu la FCSB, „Mister” a spus că a contat foarte mult influența lui Anghel Iordănescu. Cornel Dinu a subliniat că doar așa a ajuns Iordănescu Jr. să antreneze.

„Am citit un articol extrem de interesant despre influența lui Anghel Iordănescu asupra carierei lui Edi. E foarte interesant și are foarte multe adevăruri. Este un copil poate forțat, și trebuie să-i respectăm gustul de a fi antrenor, dar maniera asta de a forța cariera respectivă poate fi îndoielnică și nu se poate realiza.

Reclamă 4 / 0/3

A avut rezultate în România cât de cât, dar fac legătura cu conjunctura de influență unde a fost el. La Tg. Jiu, Mediaș sau CFR. Despre cariera lui Răzvan Lucescu nu se poate spune că a fost influențată de taică-su. Știu că au mai fost discuții, dar spre deosebire de Edi, Răzvan Lucescu a confirmat în străinătate”, a încheiat Cornel Dinu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și