Închide meniul

Cornel Dinu a lansat acuzaţii uluitoare, după CFR Cluj – FC Argeş 2-0: „Se vorbeşte despre aceste lucruri! Nu iese fum fără foc!”

Publicat: 4 aprilie 2022, 23:58

Reclamă
Cornel Dinu a lansat acuzaţii uluitoare, după CFR Cluj – FC Argeş 2-0: „Se vorbeşte despre aceste lucruri! Nu iese fum fără foc!

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a avut un discurs incredibil, după ce Joao Miguel a gafat incredibil în partida cu CFR Cluj. Fostul mare internaţional român a spus că ar exista „o colectivitate” a jucătorilor portughezi în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Cornel Dinu a insinuat că ar exista relaţii de prietenii între jucătorii portughezi din Liga 1 şi Marioa Camora.

Cornel Dinu, discurs incredibil după CFR Cluj – FC Argeş 2-0

Se vorbește despre aceste lucruri, am probe. Se vorbește despre o colectivitate a jucătorilor portughezi din Liga 1. Eu am probe. Dacă se vorbește, nu iese fum fără foc. Mi-ați arătat două faze de la același meci. Să încheiem discuția. Coincidența e că se întâmplă de două ori la CFR Cluj – FC Argeș”, a spus Dinu la orangesport.ro, citat de gsp.ro.

CFR Cluj – FC Argeș 2-0 | Joao Miguel, gafa etapei

Fundașul Joao Miguel (28 de ani) a comis o gafă de începători în meciul CFR Cluj – FC Argeș, din etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Joao Miguel și-a îngropat echipa pe terenul campioanei României. Portughezul a vrut să trimită o pasă la propriul portar, dar nu l-a văzut pe Debeljuh, care parcă aștepta greșeala fundașului lui FC Argeș.

Miguel a pasat direct la Debeljuh, iar atacantul croat a profitat din plin. Golgheterul CFR-ului a interceptat și a trimis balonul direct în plasa porții lui Greab. Joao Miguel nu e la prima gafă în acest sezon al Ligii 1. În ultimul meci disputat între CFR Cluj și FC Argeș, în decembrie, scor 1-0, portughezul a dat pe lângă minge și același Debeljuh a marcat unicul gol al meciului.

Reclamă

Joao Miguel a venit la FC Argeș în iulie 2021, de la Mafra, echipă din liga a doua din Portugalia. Fundașul lui Andrei Prepeliță e cotat la 500.000 de euro și mai are contract doar până la finalul sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și