Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș | Joao Miguel, gafa etapei! Fundașul lui Prepeliță s-a făcut de râs în fața lui Debeljuh

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 21:46 / Actualizat: 5 aprilie 2022, 0:01

CFR Cluj – FC Argeș | Joao Miguel, gafa etapei! Fundașul lui Prepeliță s-a făcut de râs în fața lui Debeljuh

Joao Miguel joacă la FC Argeș din iulie 2021

Hepta

Fundașul Joao Miguel (28 de ani) a comis o gafă de începători în meciul CFR Cluj – FC Argeș, din etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Miguel și-a îngropat echipa pe terenul campioanei României. Portughezul a vrut să trimită o pasă la propriul portar, dar nu l-a văzut pe Debeljuh, care parcă aștepta greșeala fundașului lui FC Argeș.

Joao Miguel, gafă uluitoare în CFR Cluj – FC Argeș

Miguel a pasat direct la Debeljuh, iar atacantul croat a profitat din plin. Golgheterul CFR-ului a interceptat și a trimis balonul direct în plasa porții lui Greab.

Sursa: Orange Sport
Sursa: Orange Sport

A fost al 11-lea gol marcat de Gabriel Debeljuh în acest sezon al Ligii 1. Atacantul de 25 de ani e golgheterul echipei lui Dan Petrescu.

Joao Miguel nu e la prima gafă în acest sezon al Ligii 1. În ultimul meci disputat între CFR Cluj și FC Argeș, în decembrie, scor 1-0, portughel a dat pe lângă minge și același Debeluj a marcat unicul gol al meciului.

Reclamă

De asemenea, într-un meci cu Dinamo, fundașul portughez a sărit inexplicabil pe sub minge și i-a permis lui Cosmin Matei să marcheze, dar, din fericire pentru el, arbitrul a anulat eronat golul.

Joao Miguel a venit la FC Argeș în iulie 2021, de la Mafra, echipă din liga a doua din Portugalia. Fundașul lui Andrei Prepeliță e cotat la 500.000 de euro și mai are contract doar până la finalul sezonului.

Dan Petrescu se teme înainte de CFR Cluj – FC Argeş

Dan Petrescu a prefațat meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, de mâine seară (ora 21:00). Antrenorul liderului din Liga 1 s-a arătat extrem de deranjat de ninsoarea care a acaparat Clujul cu o zi înaintea partidei din Gruia. În plus, „Bursucul” a dezvăluit care este principala lui temere în partida cu piteștenii.

Reclamă 4 / 0/3

Ninsoarea i-a dat planurile peste cap antrenorului campioanei, care speră în continuare să aibă la dispoziție un teren imaculat.

„Gazonul arată bine. Ne-am chinuit, n-am intrat pe el de atâta timp. Nu poţi să ai ghinionul ăsta să vină ninsoarea cu o zi înainte de meci, sincer. Şi acum trebuie să facem antrenamnet pe el, sper să nu îl stricăm pentru că chiar arată bine.

În altă parte nu avem unde să ne antrenăm, pentru că nu găsim nocturnă la ora asta. Sper să nu îl stricăm. Chiar îmi doream un gazon foarte bun.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și