Închide meniul

Cornel Dinu, complet impresionat de Octavian Popescu: „Am asistat la goluri precum cele ale lui Del Piero!”. Ce a remarcat la „perla” FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 martie 2022, 9:54

Cornel Dinu, complet impresionat de Octavian Popescu: „Am asistat la goluri precum cele ale lui Del Piero!. Ce a remarcat la „perla FCSB-ului

Octavian Popescu, comparat de Cornel Dinu cu Alessandro Del Piero

Hepta

Octavian Popescu, lăudat la scenă deschisă de Cornel Dinu

Octavian Popescu a adus victoria FCSB-ului în meciul cu FC Voluntari în minutul 90+3, cu un șut fantastic de la aproximativ 25 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 19 ani, despre care Gigi Becali crede că îl va depăşi pe Gică Hagi, a ajuns la 7 goluri marcate în acest sezon de Liga 1, iar prestațiile sale l-au impresionat inclusiv pe Cornel Dinu.

„Procurorul” l-a lăudat pe Octavian Popescu, pe care l-a comparat cu Alessandro Del Piero, legendarul atacant al lui Juventus. Fostul mare jucător al lui Dinamo consideră că tânărul jucător al „roş-albaştrilor” merită „100% să fie chemat la naţională” de Edi Iordănescu.

Octavian Popescu, comparat cu Alessandro Del Piero de Cornel Dinu

„Octavian Popescu a avut nişte sclipiri până acum, câştigul duelurilor individuale. Are viteză de pornire cu mingea la picior şi are o lovire corectă a balonului. Am asistat la goluri precum cele ale lui Del Piero. De data asta, per total, m-a surprins că Voluntari a apelat la jocul defensiv şi cei care au atacat au fost cei de la FCSB.

Se observă la FCSB că sunt posibilităţi de joc individual, există calitate la jucători, de la mijloc în atac, dar conlucrarea lor lasă de dorit, iar victoria vine dintr-o explozie individuală a unui jucător şi nu prin joc colectiv, prin nişte combinaţii care sunt antrenate, premeditate.

Reclamă

100% Octavian Popescu merită selecţionat. Aici intervine strategia de joc a selecţionerului, maniera de cum vrea să joace, strategia, multe lucruri care aparţin selecţionerului şi sper să reuşească, pentru că depinde viitorul României.”, a declarat Cornel Dinu, pentru telekomsport.ro.

Gigi Becali, discurs uluitor la adresa lui Octavian Popescu: „Cel mai mare fotbalist român din istorie! Să mă ierte Hagi! Ce Dobrin, ce Balaci?”

Gigi Becali l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu, spunând că atacantul de 19 ani este „cel mai mare fotbalist român” şi că îi va depăşi pe legendarii Gică Hagi, Nicolae Dobrin și Ilie Balaci.

„E cel mai bun fotbalist român, la ora actuală. Nu poți să îi iei mingea, dă pase de gol și goluri. E genul lui Neymar. Și poate să-l depășească pe Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi nu e niciodată înlocuit. De ce? Pentru că el joacă încontinuu, nu iese din joc nici cand nu primește mingea. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin și Balaci… E ceva de mare rasă. E cel mai mare geniu din fotbalul românesc.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Octavian Popescu rămâne la FCSB

Mihai Stoica a anunţat viitorul lui Octavian Popescu. „Perla” de la FCSB va rămâne la echipă, una pe care MM o visează ca pe noul Ajax, cu mulţi tineri şi câţiva oameni cu experienţă.

„Nu va pleca Octavian Popescu. E cert. Nu cred că el acum, chiar dacă ar primi nişte oferte şi n-ar fi lăsat să plece, ar avea vreo problemă. Nu cred că ar avea vreo problemă.

Eu visez la o echipă în care să joace Octavian Popescu, Ianis Stoica, Perianu, Musi, Matei Tănasă şi ce vine din spate, Pantea, Ciuciulete, Târnovanu, Ducan.

Asta e ce visez eu. Jucători născuţi după 2002 şi care să facă o echipă cu două, trei ‘implanturi’, precum Ajax. I-au întors pe Blind, Tadic şi cei din jurul lor. Cam asta vreau şi eu”, a spus Stoica, la telekomsport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Octavian Popescu, lăudat de Cornel Dinu
  • „Procurorul” l-a comparat cu Alessandro Del Piero

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și