Închide meniul

Cornel Dinu dă de pământ cu Flavius Stoican, după Dinamo – Sepsi 1-3: „Nimeni n-a înțeles nimic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2022, 13:26

Cornel Dinu dă de pământ cu Flavius Stoican, după Dinamo – Sepsi 1-3: „Nimeni n-a înțeles nimic!

Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu l-a criticat pe Flavius Stoica, după ce Dinamo a fost învinsă de Sepsi. Dinu a criticat și schimbările făcute de Flavius Stoican.

Cornel Dinu l-a criticat pe Flavius Stoican

„N-am putut constata la Dinamo nicio concepție de joc lucrată la antrenamente de Stoican, la contribuția căruia la înfrângere s-au adăugat schimbările din a doua repriză din care nimeni n-a înțeles nimic și care n-au adus nimic în plus, ba chiar au… plusat în minus!
 
Începând cu retragerea lui Pierret, care, oricum, mai recupera la mijloc, și apoi cu introducerea lui Buleică, lui Crețu, lui Bani… Giafer, mă rog, trebuia în locul lui Patriche când s-a accidentat… care rămân niște jucători ce sunt departe de ceea ce înseamnă randament pentru Dinamo în situația asta disperată din care nu poate să o scoată”, a spus Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Flavius Stoican, mulțumit de jucătorii săi, în ciuda înfrângerii

Dinamo a fost învinsă de Sepsi pe teren propriu, scor 1-3, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Flavius Stoican consideră că jucătorii săi au dat totul pe teren și spune că nu va renunța până când nu va salva echipa de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am început destul de rău jocul. În primele minute am făcut acea greșeală, am plecat de la 0-1, iar apoi am dominat cu situații, ocazii, am lovit bara de trei ori. Am intrat cu 1-1 la pauză. În a doua repriză am vrut să fac o modificare, să îl bag pe Cosmin Matei, dar chiar înainte de a intra în teren, a zis că încă îl ține și nu e 100%. Apoi, la fel cu Răuță. Riscam să îi pierdem pe o perioadă mai lungă.

A doua repriză a fost echilibrată. Am luat gol din corner, nu am avut foarte multe ocazii. A fost o luptă. Am încercat să revenim, dar pe final ne-au surprins pe contraatac și am primit și golul trei.

Trebuie să găsim soluții și cred că le vom găsi indiferent de situație. Chiar dacă azi am pierdut, nu am ce să le reproșez jucătorilor. Au încercat, au alergat, au fost momente foarte bune.

Golurile au fost din cauza neatenției. Am tratat fazele superficial și a fost greu. Se vede când nu îl avem pe Ivanovski în față, pe Jovanovic în linia de fund, Matei, Răuță, acum și Patriche. Sper să se refacă mai repede decât arată problemele lor medicale.”, a spus Flavius Stoican.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și