Închide meniul

Cosmin Contra a dat cărțile pe față legat de situația de la Dinamo: ”Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 7:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Cosmin Contra a dat cărțile pe față legat de situația de la Dinamo: ”Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo

Contra consideră că singurul care ”poate liniști apele” la Dinamo este Pablo Cortacero. ”Guriță” a dezvăluit că omul care l-a convins să preia echipa nu mai face parte din proiect. Este vorba despre Juan Melero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: ”Juan Melero trebuia să facă parte din noul proiect de la Dinamo”

E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. 

Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali. 

Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. 

Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a declarat Cosmin Contra, conform gsp.ro.

Reclamă

Cosmin Contra vrea să scoată Dinamo din criză

Contra a vorbit și despre situația din clasament a lui Dinamo și e convins că va reuși să scoată echipa din criză.

E de datoria noastră ca din punct de vedere sportiv echipa asta să iasă de acolo de unde este și să înceapă să urce în clasament. Asta le transmit în fiecare zi jucătorilor. În fiecare zi mă trezesc cu dorința de a scoate echipa de unde e.

Din cele 5 înfrângeri, în cel puțin 3-4 meciuri Dinamo nu trebuia să piardă. Chiar trebuia să câștigăm anumite meciuri, fără doar și poate. Nu am fost inspirați în fața porții și am pierdut meciurile. 

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele țin antrenorul în viața, dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă la ceea ce se întâmplă, cum lucrează echipa. 

Există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu cred că munca antrenorului și staffului lui Cosmin Contra se vede”, a mai spus Contra.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și