Închide meniul

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: „Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 20:10

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948

Cosmin Matei, în timpul unui interviu / Captură Prima Sport

Cosmin Matei a avut un mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948. Mijlocașul celor de la Sepsi nu crede că meciul direct ar trebui să se rejoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină a FRF le-a acordat victoria celor de la Sepsi, după scandările xenofobe ale galeriei din Oltenia. Formația din Bănie vrea ca meciul să fie rejucat, însă Cosmin Matei nu este de acord cu un asemenea scenariu.

Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948: „Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

La finalul meciului dintre Sepsi și Hermannstadt, câștigat de covăsneni cu 2-1, Cosmin Matei a ținut să le transmită un mesaj ironic celor de la FC U Craiova 1948.

„Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl rejoace. Decizia, dupa părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească!

Îi respectăm, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa solidă şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final de sezon cu echipe puternice, dar în momente de genul acesta se vede unde te afli şi este un test bun pentru fiecare jucător!”, a declarat Cosmin Matei la finalul meciului cu Hermannstadt, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu anunţă că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca: „În maximum 10-12 zile”

Adrian Mititelu anunţă că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, întrerupt de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe, se va rejuca. Patronul oltenilor e sigur că va câştiga la Comisia de Apel sau la TAS. A transmis că regulamentul este de partea echipei sale.

„Sunt trei puncte pe care le are Sepsi şi ele nu există, nu au câştigat aceste puncte. Este o decizie fără acoperire. Acum, când vorbim noi, suntem pe loc de play-off. În ultima săptămâna din sezonul regulat eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în România în regulament să întrerupi pentru scandări xenofobe, doar pentru rasism. În regulamentul din România şi de la UEFA nu există această prevedere că se poate întrerupe meciul pentru xenofobie. Decizia este nulă pentru că regulamentul nu prevede întreruperea meciului decât pentru rasism.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA, care e tatăl nostru, nu are nici măcar pentru rasism. Nu acordă forfait. Numai în România a fost această nebunie. Noi vom juca meciul de la Sfântu Gheorghe, că sunt convins că Comisia de Apel nu va ezita să admită acea situaţie, pentru că nu avem în regulament oprirea meciului pentru motive de scandări xenofobe.

Unui jucător de culoare sau unuia care e de etnie rromă i se strigă şi atunci el nu mai poate să se concentreze, dar ce treabă au jucătorii cu scandarile xenofobe, că zice unul cu ungurii sau cu românii, cu turcii sau cu tătarii?

Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat, că nu erau scandări rasiste. Prin urmare, 101% meciul cu Sepsi se va juca la Sfântu Gheorghe, în maximum 10-12 zile”, a declarat Adrian Mititelu la orangesport.ro.

Recomandări
  • Cosmin Matei, mesaj ironic pentru FC U Craiova 1948
  • „Sigur că se rejoacă meciul. Pe PlayStation!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și