Închide meniul

Sepsi – Hermannstadt 2-1. Elevii lui Bergodi au câștigat în 10 oameni și au făcut un pas uriaș spre play-off!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 16:26

Sepsi – Hermannstadt 2-1. Elevii lui Bergodi au câștigat în 10 oameni și au făcut un pas uriaș spre play-off!

Attila Hadnagy a dezvăluit motivul pentru care Poli Iași - Sepsi nu a fost amânat

Jucătorii lui Sepsi / Hepta

Sepsi – Hermannstadt 2-1. Formația lui Bergodi au câștigat în 10 oameni și au făcut un pas uriaș spre play-off! Gazdele au jucat în ultimul sfert de oră cu un om mai puțin, dar asta nu i-a împiedicat să-și adjudece cele 3 puncte

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi e în luptă cu FC U Craiova 1948 pentru ultimul loc de play-off. După ce a câștigat la masa-verde duelul direct cu oltenii, formația lui Cristiano Bergodi e acun la 5 puncte în fața acestora, pe locul 6, cu 41 de puncte.

Sepsi – Hermannstadt 2-1. Elevii lui Bergodi au câștigat în 10 oameni și au făcut un pas uriaș spre play-off!

Meciul a început foarte bine pentru covăsneni. Deciși încă din start să domine jocul, Aganovic a reușit să deschidă scorul în minutul 27. Formația sibiană nu a renunțat însă și egalarea a venit cu un sfert de oră înainte de final. Matko Babic restabilea egalitatea și le oferea speranțe oaspeților, mai ales după ce Mark Tamas, fundașul gazdelor, era eliminat.

Totuși, în inferioritate numerică, Sepsi a dat lovitura în minutul 88. După un fault în careu al sibienilor, Bălașa a transformat lovitura de penalty și le-a adus covăsnenilor 3 puncte uriașe pentru calificarea în play-off!

LIVE SCORE Sepsi – Hermannstadt 2-1

Min 87: GOOOOLLL Sepsi! Bălașa înscrie din penalty!

Reclamă

Min 76: GOOOOOLLL Hermannstadt! Matko Babic restabilește egalitatea

Min 27: GOOOOOLLLL Sepsi! Adnan Aganovic a deschis scorul.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi: Began – Bălașa, D. Ciobotariu, Tamas, Dumitrescu – Aganovic, C. Matei, F. Junior – Safranko, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Niczuly, Ipsas, Dimitrov, Ninaj, I. Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. Kocsis
Antrenor: Cristiano Bergodi

Hermannstadt: Letica – Antoche, Bejan, C. Ene – P. Medina, Sota, Limaj, Butean – P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu
Rezerve: Muțiu, I. Stoica, Alhassan, P. Iancu, Biceanu, S. Balaure, Oroian, C. Bărbuț, M. Babic
Antrenor: Marius Măldărășanu

Adrian Mititelu anunţă că Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca

Comisia de Disciplină a decis ca FC U Craiova 1948 să piardă meciul la „masa verde”. Alb-albaştrii au primit şi şase meciuri fără spectatori, în deplasare. Craiovenii au făcut recurs şi aşteaptă un răspuns favorabil.

Sunt trei puncte pe care le are Sepsi şi ele nu există, nu au câştigat aceste puncte. Este o decizie fără acoperire. Acum, când vorbim noi, suntem pe loc de play-off. În ultima săptămâna din sezonul regulat eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi la Sfântu Gheorghe.

Regulamentul nu permite întreruperea meciului decât pentru scandări de rasism. Nu există în România în regulament să întrerupi pentru scandări xenofobe, doar pentru rasism. În regulamentul din România şi de la UEFA nu există această prevedere că se poate întrerupe meciul pentru xenofobie. Decizia este nulă pentru că regulamentul nu prevede întreruperea meciului decât pentru rasism.

UEFA, care e tatăl nostru, nu are nici măcar pentru rasism. Nu acordă forfait. Numai în România a fost această nebunie. Noi vom juca meciul de la Sfântu Gheorghe, că sunt convins că Comisia de Apel nu va ezita să admită acea situaţie, pentru că nu avem în regulament oprirea meciului pentru motive de scandări xenofobe.

Unui jucător de culoare sau unuia care e de etnie rromă i se strigă şi atunci el nu mai poate să se concentreze, dar ce treabă au jucătorii cu scandarile xenofobe, că zice unul cu ungurii sau cu românii, cu turcii sau cu tătarii?

Reclamă

Da, domnul Burleanu a respectat paşii, dar a confundat, că nu erau scandări rasiste. Prin urmare, 101% meciul cu Sepsi se va juca la Sfântu Gheorghe, în maximum 10-12 zile„, a declarat Adrian Mititelu la orangesport.ro.

FC U Craiova 1948 a învins-o cu 2-1 pe CS Mioveni şi s-a apropiat la două puncte de ocupanta ultimului loc de play-off, Sepsi.

Recomandări
  • LIVE SCORE Sepsi – Hermannstadt (14:30)
  • Formația lui Cristiano Bergodi continuă lupta la play-off

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și