Închide meniul

Cosmin Moţi îl laudă pe Dario Bonetti: „E pentru prima dată când chiar e New Dinamo!” Ce l-a impresionat pe fostul mare dinamovist

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 9:56

Cosmin Moţi îl laudă pe Dario Bonetti: „E pentru prima dată când chiar e New Dinamo! Ce l-a impresionat pe fostul mare dinamovist

Cosmin Moţi îl laudă pe Dario Bonetti

Profimedia

  • Cosmin Moţi îl laudă pe Dario Bonetti
  • Ce l-a impresionat pe fostul mare dinamovist

Cosmin Moţi îl laudă pe Dario Bonetti! Fostul mare dinamovist laudă „New Dinamo”

Dinamo e revelaţia începutului de sezon în Liga 1. „Câinii” sunt pe locul 4 în clasament, peste rivalii de la FCSB, după ce au reuşit două victorii în trei etape. Cosmin Moţi, fost mare dinamovist, laudă echipa lui Bonetti, care se bazează pe mulţi tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cei care sunt acolo s-au descurcat bine în primele etape şi chiar îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo, cu aceşti copii, să aibă rezultate. Cred că ar mai fi nevoie că din foştii jucători să vină aici lângă echipa şi să-i mai ajute cu sfaturi. De când a început să se vorbească despre New Dinamo e pentru prima data când chiar e New Dinamo.

Cred că acum e un pas înainte, şi au dat seama într-un final că tot pe aceşti copii te poţi baza, copii care ştiu ce înseamnă Dinamo. E păcat că a trebuit ca Dinamo să ajungă în situaţia asta pentru a începe proiectul New Dinamo. Trebuia început de mult timp, mai erau jucatori cu experienţă care încă jucau şi îi puteau ajuta.

Reclamă

Nu cred că doar noi, oamenii care iubim Dinamo, putem ţine o echipă de nivelul lui Dinamo. Tot timpul la Dinamo s-a vrut performanţă, s-a încercat să câştigi campioane, cupa, să ajungi în Europa, dar acum trebuie să fim realişti, să avem încredere în aceşti copii care vin din spate, care sunt la început de drum, trebuie să le acordam încredere, să-i susţinem şi să nu abandonam proiectul asta după 3 sau 6 luni”, a declarat Cosmin Moţi.

Contra, mesaj dur pentru Cortacero: „Nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea!”

Cosmin Contra a plecat de aproape un an de la Dinamo. „Guriță” nu poate însă uita nici acum trauma pe care a trăit-o în Ștefan cel Mare, din cauza acționarului spaniol, Pablo Cortacero.

Reclamă

„Din România nu m-a căutat nimeni, sunt foarte liniștit aici la Madrid, după ce s-a întâmplat la Dinamo, cu Pablo Cortacero. Nu m-am întâlnit cu el și nici nu vreau.

Nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pentru ce mi-a făcut mie la Dinamo. Prefer să nu-l mai văd niciodată și să stau eu liniștit”, a spus Contra pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă