Închide meniul

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo: „E posibil să retrogradeze în liga a 4-a, nu s-a schimbat nimic!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 18:42

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo: E posibil să retrogradeze în liga a 4-a, nu s-a schimbat nimic!”

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo

Cosmin Moţi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo. Deși clubul din Ștefan cel Mare a găsit în sfârșit investitori interesați în a o purta pe Dinamo spre gloria de altădată, fostul fundaș rămâne pesimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Șerdean a vândut clubul Dinamo către firma Red and White, deținută de oamenii de afaceri Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cosmin Moți nu are încredere în noul proiect de la Dinamo: „E posibil să retrogradeze în liga a 4-a, nu s-a schimbat nimic!”

Obiectivul noilor patroni este să o readucă pe Dinamo în Liga 1 și să o transforme într-un club de succes, care să se lupte din nou pentru trofee. Totuși, Cosmin Moți, fost fundaș al clubului din Ștefan cel Mare, nu are încă foarte mare încredere în noul proiect.

Pesimismul este dat de datoriile uriașe pe care le are clubul, însă Moți speră ca situația să fie rezolvată, iar noii investitori să ia cele mai bune decizii.

„Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în bine, nu s-a schimbat nimic. Cu siguranţă nu cred că s-a schimbat din ce am auzit. Din păcate sunt intr-o situaţie dificilă şi nu văd prea curând o ieşire din asta! (n.r. nu mai crezi într-un new Dinamo? De când s-a vândut Dinamo prima dată în 2012 a mers din ce în ce mai rău.

Reclamă

(n.r. crezi că se poate mai rău de atât?) Mai rău de atât se poate, din punct de vedere sportiv. Se poate să nu primească licenţa nici pentru liga a doua şi să retrogradeze în liga a 3-a, a 4-a! Nu ştiu care sunt legile, dar cred că asta e mai rău din punct de vedere sportiv. Din celălalt punct de vedere un nou început cred că ar fi benefic.

Sper să ia decizii înţelepte. Din ce ştiu eu sunt datorii foarte mari şi este destul de greu. S-a mai văndut Dinamo de atâtea ori…”, a declarat Cosmin Moţi pentru orangesport.ro.

Dinamo a anunțat oficial vânzarea clubului: „Schimbare fundamentală!” Cine sunt și ce au declarat noii șefi

Dinamo a anunțat printr-un comunicat oficial vânzarea clubului către firma Red&White, care a preluat acțiunile deținute de Dorin Șerdean, dar și cele deținute de Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”. Noii șefi din Ștefan cel Mare sunt Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Aceștia au anunțat că pregătesc un plan de reorganizare.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Șerdean a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo, pe care îl deținea prin intermediul firmei Lotus. A bătut palma cu Red&White, care va plăti la schimb 500.000 de euro.

„Schimbare fundamentală la Dinamo! Dinamo 1948 S.A., prin Administratorul Special Vlad Iacob informează:

Red&White 2022 Management a devenit acționarul majoritar al Societății, deținând 80,7758% din actiuni începând de astăzi, 24 februarie 2023. Acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația “Peluza Catalin Hildan” (8%).

În urma acestor acorduri, încheiate astăzi, 24 februarie 2023, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, reprezentanții noului acționar majoritar, vor coordona un proiect integrat de reorganizare, care va fi orientat, în prima etapă, către trei obiective fundamentale:
• elaborarea si aprobarea unui nou plan de reorganizare;
• asigurarea condițiilor materiale și financiare necesare susținerii performantei sportive în vederea calificării în play-off;
• îndeplinirea procedurilor și condițiilor necesare obținerii licenței pentru sezonul următor.

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta viziunea și prioritățile noului acționariat”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și