Închide meniul

Cota lui Nicolae Stanciu a crescut din nou. Cât valoreaza acum starul lui Slavia Praga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 11:45 / Actualizat: 28 iunie 2021, 17:44

Cota lui Nicolae Stanciu a crescut din nou. Cât valoreaza acum starul lui Slavia Praga

profimedia

Nicolae Stanciu și-a crescut cota

Nicolae Stanciu a ajuns să valoreze 7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Românul este mai scump cu un milion de euro după actualizarea cotelor din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, creștere semnificativă a cotei de piață

Stanciu este al 5-lea cel mai valoros jucător din întreg campionatul și al 4-lea de la Slavia Praga.

Cel mai scump jucător din Liga Cehiei este Adam Hlozek (18 ani, Sparta Praga), care valorează 17 milioane de euro. În ceea ce-i privește pe coechipierii lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga, cel mai mult valorează senegalezul de 20 de ani Abdallah Sima, cotat la 11 milioane de euro.

În rândul celor mai scumpi jucători români, Nicolae Stanciu ocupă locul al 4-lea. Apogeul fostului jucător de la FCSB a fost atins în toama lui 2016, când Stanciu valora 8 milioane de euro.

A urmat apoi o cădere abruptă pentru fotbalistul crescut la FC Vaslui. În ianuarie 2019, pe când juca la Al Ahli în Arabia Saudită, Stanciu era evoluat la numai 3,5 milioane de euro. Românul s-a redresat după ce a revenit în Europa, fiind unul dintre oamenii de bază de la Slavia Praga.

Reclamă

Topul celor mai scumpi jucători români

1. Răzvan Marin, 25 de ani, Cagliari – 15 milioane de euro
2. Dennis Man, 22 de ani, Parma – 10 milioane de euro
3. Valentin Mihăilă, 21 de ani, 8,5 milioane de euro
4. Nicolae Stanciu, 28 de ani, 7 milioane de euro
5. Alexandru Mitriță, 26 de ani, 7 milioane de euro

Nicolae Stanciu se laudă cu premiile la Slavia Praga

Pentru performanțele sale din sezonul trecut, Nicolae Stanciu a primit două premii individuale. Românul a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei. De asemenea, Stanciu a fost votat favoritul fanilor.

Stanciu a jucat 45 de meciuri în toate competițiile și a marcat 16 goluri, dintre care 12 doar în campionat. Românul este jucătorul din Cehia care a contribuit la cel mai mare număr de goluri (18), având și 6 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Doar în luna martie, Stanciu a marcat 8 goluri în 6 meciuri și a ajutat-o pe Slavia să câștige titlul și Cupa  și a ajuns până în sferturile Europa League.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu și-a crescut cota
  • Este printre cei mai valoroși din Cehia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și