Închide meniul

Craiova lui Mititelu vrea să joace din nou pe "Ion Oblemenco". Cererea trimisă deja către oficialităţi

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 9:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Craiova lui Mititelu vrea să joace din nou pe "Ion Oblemenco". Cererea trimisă deja către oficialităţi

Adrian Mititelu Jr. a anunţat că vinde echipa

Hepta

  • U Craiova 1948 - ASU Poli Timişoara, în şaisprezecimile Cupei României
  • Oltenii sunt pe primul loc în Liga 2

Echipa din Liga 2 doreşte să evolueze pe Oblemenco în duelul cu ASU Poli Timişoara, din şaisprezecimile Cupei României, ce se va disputa pe 28 noiembrie. Cu un an în urmă, Craiova lui Mititelu pierdea cu 2-3 în aceeaşi fază, duelul cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Menţionăm că suntem de acord cu plata anticipată corespunzătoare a taxelor şi aşteptăm detaliile procedurale în vederea efectuării acestora", se arată în cererea trimisă de echipa lui Mititelu. 

Reclamă

Adrian Mititelu jr: "Echipa va merge în continuare, jucătorii vor fi și mai motivați"

Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare pentru următorii 3 ani, dar fiul său anunţă că FC U Craiova va păstra şanse mari de promovare, pentru că bugetul nu va fi afectat de dispariţia din peisaj a omului de afaceri.

Reclamă

"Fanii să stea liniștiți. După această condamnare abuzivă nu trebuie să își facă griji. Echipa va merge în continuare, jucătorii vor fi și mai motivați. Obiectivul rămâne același. S-ar dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în echipa de fotbal, care deranjează în Craiova și în România.

Acum, de mine depinde echipa. Voi face tot ce pot pentru a o duce în Liga 1, Bani sunt, bugetul e asigurat. Finanțările vor continua. Jucătorii sunt puțin afectați, dar i-am simțit mai motivați. Tata a fost extrem de apropiat de ei", a apus Adrian Mititelu Jr.

După primele 11 etape disputate în Liga 2, U Craiova 1948 este pe primul loc, cu 22 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat. Oltenii sunt singurii care nu au pierdut nicio partidă în eşalonul secund. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”