Închide meniul

„Cred că a fost decizia lui!” Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu. Ce a spus despre lupta la titlu: „E mare favorită!”

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 10:11

Reclamă
„Cred că a fost decizia lui! Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu. Ce a spus despre lupta la titlu: „E mare favorită!

Mihai Stoica ştie ce va decide Edi Iordănescu, după EURO 2024

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

Costel Gâlcă e de părere că Edi Iordănescu a făcut o treabă bună la FCSB, chiar dacă a fost nevoit să plece de la echipă după criticile lui Gigi Becali. Ultimul antrenor care a luat titlul cu FCSB crede că fosta sa echipă porneşte cu şansa a doua în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă, despre plecarea lui Edi Iordănescu la FCSB

„A fost decizia lui! Din moment ce avea acea clauză de reziliere și a plecat cum a plecat, eu cred că a fost decizia lui. A renunțat la bani. El știe mai bine de ce a plecat. Și-a făcut treaba din câte am văzut, a avut rezultate foarte bune și a câștigat multe meciuri.

CFR Cluj e mare favorită și anul acesta. Dar Steaua (n.r. FCSB) are șansa ei, la fel și Universitatea Craiova, doar că ei au mai pierdut teren în ultimele meciuri. Mai este mult de jucat și nu se știe. Prima opțiune o are clar CFR-ul. Vor urma meciurile directe„, a spus Costel Gâlcă pentru fanatik.ro.

Edi Iordănescu, detalii după plecarea de la FCSB

Edi Iordănescu a oferit detalii despre plecarea sa de la FCSB. Fostul antrenor al roș-albaștrilor a fost supus unui asediu din partea lui Becali. La FCSB, Edi Iordănescu a rezistat doar 11 meciuri. A fost înlăturat de Gigi Becali după o serie de șapte victorii la rând și a lăsat echipa pe locul secund în Liga 1, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Am primit zeci de mesaje. Le-am citit, din respect pentru dânsul (n.r. Gigi Becali). M-am enervat la un moment dat și am ripostat, pentru că deja erau multe mesaje, nu mai înțelegeam ce dorește. Dânsul vrea sa conducă în felul lui și este dreptul lui, până la urmă. Fiecare, cum își așterne așa doarme. Nu îmi permit să dau sfaturi la nimeni. Fiecare știe la ce se angrenează. Eu pot spune că în aceste 3 luni nu am făcut niciun pas îns spate în raportul cu Gigi Becali și eu am luat toate deciziile.

Reclamă
Reclamă

Chiar nu vreau să mă pierd în detalii. Eu le-am promis jucătorilor, din prima zi, privindu-i în ochi, că voi face totul pentru ca ei să fie protejați, respectați. Le transmit să fie demni, să-și respecte onoarea, dar și clubul și patronul, pentru că sunt plătiți aici. Momentul plecării a venit mai repede decât mă așteptam eu și are legătură cu fotbalul, cu patronul.

E un moment emoționant, chiar dacă s-a mutat baza în altă parte. Nu m-ați mai văzut niciodată emoționat. Am simțit că pe zi ce trece se crea o anumită unitate, o anumită familie. Sunt lucruri care se crează în timp”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și