Închide meniul

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Billel Omrani după ce a fost ofertat de Gigi Becali: „Dorinţa lui este asta! Pot să bag mâna în foc doar pentru mine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 19:05

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Billel Omrani după ce a fost ofertat de Gigi Becali: „Dorinţa lui este asta! Pot să bag mâna în foc doar pentru mine!

Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj şi este dorit de FCSB

Profimediaimages

Cristi Balaj a dezvăluit că a avut o discuţie cu Billel Omrani şi, din spusele atacantului francez, acesta este tentat să refuze oferta lui Gigi Becali de a marge la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj, anunţ despre situaţia lui Billel Omrani

„Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum. În acest moment, i-a promis lui Dan Petrescu, cu care are o relație specială, că va da totul pentru a juca la un nivel cât mai înalt, pentru a-și asigura și un contract mai bun.

Nu pot să bag mâna în foc că nu va ajunge la FCSB, pot să bag mâna în foc doar pentru mine. În fotbal se poate întâmpla orice, este dreptul lor să discute”, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Gigi Becali, dezvăluiri spumoase de la negocierile cu Billel Omrani

Gigi Becali face dezvăluiri spumoase din timpul negocierilor cu Billel Omrani de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera a vorbit la telefon cu atacantul şi a dat toate cifrele afacerii. Mai mult, finanţatorul FCSB l-a cerut la telefon şi pe Dan petrescu, antrenorul ardelenilor.

„Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu să-ți confirme că sunt eu, că-mi cunoaște vocea, sau dă-mi-l pe Bordeianu. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Billel Omrani, așteptat cu brațele deschise la FCSB de Mihai Stoica

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, Billel Omrani e așteptat cu brațele deschise de Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că sunt șanse ca atacantul francez să aibă cel mai mare salariu de la FCSB.

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, are în prezent cel mai mare salariu de la FCSB, 30.000 de euro lunar. Totuși, Billel Omrani îl poate depăși pe acesta, a anunțat Mihai Stoica. Atacantul francez poate ajunge la vicecampioană liber de contract și cere un salariu lunar de 45.000 de euro.

„Da, îl văd la FCSB. I-ar sta bine în roșu și albastru. Știu că venea prin București, deci îi place Bucureștiul. De ce să n-aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat două milioane, Omrani vine gratis, putem să o luăm și așa. 

Reclamă 4 / 0/3

Omrani e un jucător care ne poate ajuta. În campania cu Celtic a dus-o singur, a marcat, a fost golgheterul echipei. Fizic bun, picior bun. Și nu numai stângul. E o piață extraordinară Franța. El nu exista în Franța, cum n-a existat nici Thereau în Franța și sunt foarte multe exemple”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali îl poate pierde pe Billel Omrani
  • Anunţul făcut de Cristi Balaj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și