Închide meniul

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali: „E regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 16:33

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali: E regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs!”

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a avut o replică dură la adresa lui Gigi Becali. Președintele celor de la CFR Cluj a fost uimit de declarațiile recente făcute de finanțatorul vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că nu ține cu CFR Cluj în Europa și își dorește ca formația din Ardeal să fie învinsă zdravăn de Lazio. Cristi Balaj nu a trecut cu vederea aceste cuvinte și l-a taxat în termeni duri pe latifundiarul din Pipera.

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali: „E regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs!”

„E neașteptat, chiar regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs. Mă gândesc că nu la biserică învață să se comporte așa. Noroc că vine postul și curățăm toată mizeria pe care o facem. Noi le-am urat succes de fiecare dată. Vorbim de cluburi care reprezintă România, așa cum poate fiecare”, a spus Cristi Balaj pentru prosport.ro.

Returul dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa joi seara, 23 februarie, de la ora 19:45 pe stadionul din Gruia. Italienii pleacă cu prima șansă, după victoria obținută în tur, scor 1-0.

„Nu vreau să se califice CFR. Să mănânce bătaie, 5-0. Nu mai e echipă grea. Era. Acum primește goluri, nu mai are forța aia. Nu mai au jucători. Deac le făcea tot jocul, dar a îmbătrânit, nu le mai face jocul cum putea”, a fost declarația dată de Gigi Becali care l-a scos din sărite pe Cristi Balaj.

Reclamă

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”. Ce a spus despre “alianțele” din Liga 1

Gigi Becali consideră că FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, ar încurca rivalele FCSB-ului în lupta pentru titlu.

“Îl vreau pe Mititelu, nu Sepsi. De ce? Nu ca să am eu un aliat, ci să am pe unul care să bată celelalte echipe. Le va bate Mititelu de nu ai să vezi! Dumnezeu va face dreptate. Am încredere în Mititelu. Are echipă bună, joacă fotbal. Vreau și eu un… Dar oricum nu voi avea nevoie. Îi bat pe toți. Îi năucesc în toate cele 10 meciuri. La revedere!

Nu există alianțe în play-off. Nu fac o alianță împotriva mea. Echipele sunt împotriva mea individual. Mititelu nu e. Își va da viața cu ăia, iar cu mine… Și pe mine vrea să mă bată, dar nu va fi așa înrăit. E bine să fie și derby în Craiova, să fie război mare. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu îi are pe Bahassa, Bauza și Baeten. Și Baeten e bun. Are trei jucători valoroși. Îl are și pe Achim. Nici în tinerețe nu juca așa. El le face tot jocul.

Mai sunt patru etape. Stai, că nu se știe pe ce loc o să fim. Eu vreau pe 1 sau pe 2. Avem un program mai ușor. Putem să terminăm sezonul regulat chiar pe locul 1”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și