Închide meniul

Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis patronului FCSB, după ce a spus că preşedintele lui CFR Cluj „n-a fost chiar ‘ușă de biserică'”

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 19:02

Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali! Ce i-a transmis patronului FCSB, după ce a spus că preşedintele lui CFR Cluj „n-a fost chiar ușă de biserică'

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali
  • Ce a transmis preşedintele ardelenilor înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB

Cristi Balaj a venit cu o replică pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a trimis săgeţi către preşedintele lui CFR Cluj. „Ştim ce ai fost tu, știm toate șmecheriile. N-a fost chiar ‘ușă de biserică’ el”, a transmis patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, cu 6 etape rămase până la finalul play-off-ului.

Cristi Balaj, replică pentru Gigi Becali

„Ținta lui Gigi Becali nu sunt eu. Este arbitrul jocului, Kovacs Istvan! Aceste declarații ale patronului de la FCSB sunt de fapt o întoarcere în timp, când se făceau presiuni asupra arbitrilor la care conducătorii nu puteau să ajungă. Presiunile erau făcute ca arbitrii respectivi să dea decizii, la fazele ambigue, în favoarea celui care țipa.

Reclamă

Și aș vrea să mai clarific ceva. Eu, Cristi Balaj, nu am mai discutat cu niciun arbitru și chiar nu am mers să-i salut la meciurile CFR-ului de când sunt președinte la Cluj! Tocmai pentru a-i proteja! Nu întâmplător CFR nu a mai câștigat niciun meci cu vreo greșeală de arbitraj de când sunt eu aici!

Clasamentele făcute de mass-media au arătat, în acest sens, că dacă am fi avut VAR, diferența dintre CFR Cluj și FCSB ar fi fost mult mai mare! Îmi doresc ca nu doar cu FCSB, dar și în celelalte meciuri, să avem un arbitraj de Champions League, așa cum Istvan Kovacs a demonstrat-o! Iar în privința atacurilor la adresa mea sau a clubului CFR Cluj, eu vreau să păstrez aceeași linie elegantă! Nu vrem să intrăm în polemici pe care nu le agreem!”, a declarat Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu