Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB: „Asta o să-l întreb după meci!”. Ce a spus despre arbitrul delegat la derby

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 13:50

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB: „Asta o să-l întreb după meci!. Ce a spus despre arbitrul delegat la derby

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs

Colaj Hepta, SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs, omul care va conduce la centru derby-ul CFR Cluj – FCSB, de duminică seară. Totuși, patronul „roș-albaștrilor” n-a ezitat să-i transmită și un avertisment arbitrului de 37 de ani.

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB: „Asta o să-l întreb!”

Gigi Becali l-a numit „cel mai bun arbitru din România, la ora actuală”, în absența lui Ovidiu Hațegan. Patronul FCSB-ului consideră că delegarea lui Kovacs este relevantă și o acceptă, însă nu se va abține să-l contacteze direct, dacă va comite greșeli la meciul din Gruia.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Reclamă

Gigi Becali, mulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la derby-ul pentru titlu: „Nu sunt supărat”

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, cu 6 etape rămase până la finalul play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Becali: Nu mă afectează cu nimic pe mine alegerile FRF

Becali l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB i-a criticat şi pe cei din Adunarea Generală a Federaţiei de Fotbal. 266 de membri au fost prezenţi pe Arena Naţională, din cei 278 afiliaţi.

„Alea sunt lucruri care sunt ruşinoase pentru fotbalul românesc şi pentru România. Să fie sănătoşi. Ei nu înţeleg că a învinge în viaţă nu înseamnă a învinge cu viclenie. Te vede lumea cu minciuni. Aia e biruinţă mincinoasă, te vede poporul. Nu le e ruşine celor care au fost acolo, celor 200 (n.r. – 266) de inşi.

Ce mai caută acolo? Să zică unul de acolo „schimbă statutul, să mai poată candida şi altcineva. Ce, suntem maimuţoii tăi?”. Treaba lor, să facă. Nu mă afectează cu nimic pe mine”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și