Închide meniul

Cristi Borcea a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo: „Revenirea lui e una de aur”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 13:41

Reclamă
Cristi Borcea a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo: Revenirea lui e una de aur”

Cristi Borcea a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo

Cristi Borcea, într-un interviu / AS.ro

Cristi Borcea a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Fostul acționar de la FC Dinamo a vorbit despre revenriea „Kaizerului” în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional a semnat cu CS Dinamo chiar dacă a purtat negocieri și cu oficialii de la FC Dinamo, din Liga 1. Lupescu se va ocupa de academia de fotbal a Clubului Sportiv, echipă care activează, în momentul de față, în Liga a 3-a.

Cristi Borcea a reacționat, după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo. Care a fost mesajul fostului acționar

Fostul șef al clubului din Ștefan cel Mare este de părere că revenirea lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc reprezintă un mare câștig pentru oficialii de la CS Dinamo. Cristi Borcea susține faptul că fostul internațional are „aptitudini extraordinare” în ceea ce privește organizarea clubului, la nivel de academie.

„Am mai spus-o de atâtea ori. Revenirea lui Lupescu în fotbalul românesc este una de aur, una foarte importantă și una care va mișca foarte mult lucrurile la nivel de academie, unde Ionuț Lupescu are aptitudini extraordinare.

Vor veni foarte mulți oameni alături de el și de CS Dinamo. Este ca un magnet”, a spus Cristi Borcea, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Cristi Borcea: „Era bine ca gruparea din Liga 1 să-l atragă pe Lupescu”

De asemenea, fostul acționar al celor de la Dinamo este de părere că oficialii formației din Liga 1 au comis o mare greșeală, pentru că nu au reușit să îl „atragă” pe Ionuț Lupescu la club.

Cristi Borcea susține că Lupescu ar fi putut să ajute foarte mult formația „alb-roșie”, care în momentul de față se află într-o criză a rezultatelor, de la revenirea în Liga 1.

„Era bine ca gruparea din Liga 1 să-l atragă pe Lupescu de partea ei. Este o mare greșeală că nu a reușit să o facă, fiindcă un om cu aptitudinile și cunoștințele sale esrte greu de găsit.

Reclamă 4 / 0/3

Este un dinamovist de la care au învățat multe atâția jucători, ajunși mari la rândul lor. Va face o treaba extraordinară acolo, la CS Dinamo”, a mai spus Cristi Borcea.

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo

„Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză.

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci.

Eu voi veni cu un rezultat al analizei, rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu ceea ce voi livra eu, ca date, ceea ce putem face pentru implementarea unei academii de succes.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a spus „Kaizerul”, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și