Închide meniul

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo: „Am venit să pun un diagnostic”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 12:48

Reclamă
Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo: Am venit să pun un diagnostic”

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu a oferit prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo. „Kaizerul” a vorbit despre poziția pe care o va ocupa în cadrul Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional a ales să se alăture staff-ului de la CS Dinamo, chiar dacă a purtat negocieri și cu FC Dinamo, care se află în prima ligă. Secția de fotbal a Clubului Sportiv activează, în prezent, în Liga a 3-a.

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce a semnat cu CS Dinamo. Ce a declarat despre noul proiect

Ionuț Lupescu a vorbit despre proiectul pe care dorește să îl implementeze la CS Dinamo. Acesta a declarat faptul că dorește ca în primă fază să analizeze situația din cadrul clubului sportiv și să ajute la dezvoltarea academiei, care, în opinia sa, trebuie să devină una importantă.

„Am venit să fac un scan la CS Dinamo, să pun un diagnostic, să văd cum se poate face un proiect de succes la Academie. Sper ca în cel mai scurt timp, mi-aș dori până la începutul lui ianuarie, să definitivez această analiză.

N-am venit sa dau afară pe nimeni sau să-mi impun eu modul de lucru. Eu am venit să pun un diagnostic, ca la doctor, ca să te faci bine scanezi unde sunt problemele, apoi te vindeci.

Reclamă

Eu voi veni cu un rezultat al analizei, rămâne de văzut dacă oficialii clubului vor fi de acord cu ceea ce voi livra eu, ca date, ceea ce putem face pentru implementarea unei academii de succes.

Nu am emoții la revenirea acasă, la Dinamo, pentru că, momentan, voi face doar acest scan. Academia CS Dinamo vrea să devină importantă, asta e ceea ce contează acum”, a spus „Kaizerul”, potrivit gsp.ro.

Cornel Dinu, reacție sinceră după ce Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo

Cornel Dinu este de părere că reprezentanții formației se confruntă acum cu alte probleme, iar, chiar dacă venirea „Kaizerului” reprezintă un pas în direcția cea bună, și aceste probleme ar trebui rezolvate.

Reclamă 4 / 0/3

„Ionuț Lupescu are o experiență indubitabilă, câştigată ca jucător şi ca om de conducere la cel mai înalt nivel, la Dinamo, la echipa națională sau la FIFA.

El este un mare câştig oriunde ar merge, iar faptul că a acceptat propunerea lui Ionuț Popa (n.r. – președintele CS Dinamo) este un lucru important pentru club.

Totuşi, altele sunt marile probleme ale lui Dinamo acum: baza sportivă, finanțarea. De acestea va depinde mult ce se va întâmpla mai departe.

Indiscutabil, însă, Ionuț Lupescu este un real câştig”, a spus Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și