Închide meniul

Cristi Borcea, anunţul momentului legat de Gigi Becali! Decizia luată de patronul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 11:05

Cristi Borcea, anunţul momentului legat de Gigi Becali! Decizia luată de patronul de la FCSB

Hepta

„Am vorbit alaltăieri cu Gigi Becali. Nu se mai implică și nu-l mai interesează, așa mi-a zis. Nu mai este Gigi Becali dinainte, să înțelegeți, nu-l mai interesează…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl interesează familia și biserica. Fotbalul e un hobby, o afacere care să producă bani. A făcut cea mai bună alegere că l-a lăsat pe Edi Iordănescu să conducă…și eu am încredere în Iordănescu”, a spus Borcea, citat de prosport.ro.

Gigi Becali s-a retras din viaţa publică

Gigi Becali a trecut fotbalul în planul secund după ce l-a adus pe Edi Iordănescu la FCSB. Patronul vicecampioanei României a decis să se retragă din viaţa publică şi să îşi dedice timpul familiei. Omul de afaceri continuă să facă donaţii şi să ajute cu bani mai multe lăcaşe de cult.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. La sfinţirea acesteia au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi ctitori ai bisericii, Gigi Becali a fost recompensat cu Crucea Patriarhală pentru mireni. Distincţia i-a fost înmânată de mitropolitul Moldoveni şi Bucovinei, ÎPS Teofan.

Reclamă

În momentul în care a primit, pe scenă, Crucea Patriarhală, Gigi Becali nu a mai rezistat din cauza emoţiilor şi a izbucnit în plâns (imagini în galeria FOTO). Cu greu şi-a mai găsit cuvintele. Şi sora latifundiarului din Pipera a trăit momente unice. Dominica Geambazi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”.

Nu mai puţin de 16 ierarhi din România şi Grecia au participat la marele eveniment. Gigi Becali a participat la marele eveniment cu soția sa, Luminița. A fost o apariţie rară, din moment ce aceştia nu au mai fost surprinşi împreună de o lungă perioadă, în public. În semn de recunoștiință, pentru că au finanțat construcția bisericii, cei doi au fost pictați pe unul dintre pereți. Alături de ei au fost imortalizaţi şi alţi membri ai familiei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și