Închide meniul

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști: „Va fi susținută puternic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:50

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști: Va fi susținută puternic!”

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști

Cristi Borcea

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, a făcut anunțul momentului pentru dinamoviști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dinamo trece prin momente cumplite, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru dinamoviști

Cristi Borcea susține că mai mulți oameni de afaceri sunt gata să se implice la Dinamo, însă nu înainte ca noul stadion din „Ștefan cel Mare” să intre în stadiul de construcție.

„Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos.

Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos”, a declarat Cristi Borcea, pentru prosport.ro.

Reclamă

Cristi Borcea: „Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România!”

„Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îți trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Când vor termina circul.. Dacă mă ascultau să o ia de la zero cu datoriile, nu veneau nici spaniolii, nu aveau datorii acum. Dacă o iei de la zero îți vin datoriile de la spanioli…

Galeria a ținut echipa până acum, a făcut eforturi foarte mari, dar trebuie să înțeleagă că nu vine niciun investitor să dea vreun leu ca să vină galeria să se implice. Nu are nicio legătură. Își pune un om în administrație și nu au ce căuta acolo. Crezi că vine vreun investitor ca să decidă galeria? 100% nu vine nimeni, de asta nu vine nimeni”, a mai spus Cristi Borcea.

În prezent, Dinamo se află pe locul 8 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și