Închide meniul

Cristi Borcea şi Nicolae Badea s-ar implica la Sportul Studenţesc! Anunţul făcut de un fost şef de galerie de la Dinamo

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 9:04

Reclamă
Cristi Borcea şi Nicolae Badea s-ar implica la Sportul Studenţesc! Anunţul făcut de un fost şef de galerie de la Dinamo

Nicolae Badea, alături de Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Nicolae Badea / Hepta

Cristi Borcea şi Nicolae Badea s-ar implica la Sportul Studenţesc. Cel puţin aşa susţine Mihnea Ionescu, fost şef de galerie celebru al lui Dinamo. Cei doi nu vor investi astfel la clubul din Ştefan cel Mare, pe care l-au condus timp de două decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionescu a anunţat că celor doi oameni de afaceri le convine de minune să ia din mers proiectul de copii şi juniori de la Sportul Studenţesc, unde găsesc o bază construită deja.

Cristi Borcea şi Nicolae Badea s-ar implica la Sportul Studenţesc

„Am zis de câțiva ani că el e trecutul lui Dinamo și că nu mai are ce surpriză plăcută să ne mai facă domnul Badea. Ne-a făcut destule care au fost neplăcute. Mai ales acum, a anunțat iar dânsul că se implică într-un proiect la Sportul Studențesc cu Cristi Borcea – centru de copii, academie. Există bineînțeles acolo o bază pe care, așa cum lor le place, o iau gata făcută, dau drumul la treabă. Probabil nu o să mai fie atât de interesat de Dinamo.

Rămâne balastul ăsta de 7% pe care eu nu știu cum îl va rezolva Red&White prin faptul că este acționar majoritar și e normal ca toate acțiunile din cadrul clubului FC Dinamo să aibă în spate persoane care să contribuie și mâine, dacă este nevoie, la activitatea clubului – nu după procese și iar procese, cum se pare că va fi vorba și în cazul acțiunilor de la domnul Badea. S-au făcut greșeli de-a lungul timpului și noi ca suporteri plătim acum pentru ele”, a spus Mihnea Ionescu, citat de prosport.ro.

De-a lungul anilor, Sportul Studenţesc a reprezentat o pepinieră a fotbalului românesc, pe unde au trecut nume mari, precum Gică Hagi, Mircea Sandu sau Gino Iorgulescu.

Reclamă

Cupa Balcanică este singurul trofeu adjudecat în istoria clubului înfiinţat în 1916. Sportul a mai ocupat un loc 2 în Liga (1985-1986) şi a disputat şi trei finale de Cupa României (1939, 1943, 1979).

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cât timp clubul va fi condus de actualii şefi. Fostul acţionar din „Ştefan cel Mare” susţine că există vechi dinamovişti care ar fi dispuşi să investească la Dinamo, dar cu un preşedinte precum Ionuţ Lupescu. Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv între anii 1995 şi 2012.

Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo, nu este numele potrivit pentru club, anunţă Borcea. Omul de afaceri a anunţat care ar fi conjunctura în care ar investi din nou la club.

Reclamă 4 / 0/3

„Totul trebuie făcut cu bani, Dacă facem chetă pentru 100.000, pentru 10.000. Intrăm în faliment. Am spus să dea drumul stadionului şi stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să îşi rezolve problemele. Trebuie să vină dinamovişti să ne strângă. Eu dacă vreau să conduc, am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau. Am operaţii, nu dorm, totul mi-a făcut Dinamo.

Să vin la Tribuna zero ca sponsor, aş vrea. Pune o conducere profesionistă, de foşti dinamovişti, să ne adune. Dacă Lupescu vine la mine, eu mai adun şi alţi oameni şi e foarte simplu să adunăm 4 milioane de euro pe an. Dar felul în care ies că noi să dăm banii şi ei să conducă. Trebuie educaţi. Eu cum am adus 11 sponsori? I-am adus pe stadion, să vadă atmosfera. Niciodată nu am falimentat Dinamo.

Eu nu am vândut acţiunile lui Negoiţă. Conferinţa de presă a fost cu Badea şi Săvulescu. Am plecat în America. Eu la locul 2 nu mă bat. Am ieşit din acţionariat. După 5-6 luni, a cumpărat Negoiţă de la Badea şi Săvulescu. A spus că avem banii necesari să ne batem la campionat. Datoriile erau de 6 milioane de euro când am plecat. Dar cei 3 jucători pe care i-am lăsat au acoperit datoria, Nica, Scarlatache.

Nu am nicio discuţie cu actuala conducere. Nu mă regăsesc în Dinamo ăsta. Ei au spus că e un alt Dinamo. Eu mă regăesc şi am fost crescut de mic, de la 9 ani, cu performanţe. „Nu mai ieşi niciodată la televizor decât când iei campionatul, ţărane de Pantelimon”, îmi spunea nea Cornel. Eu mi-am dat cu părerea cu o experienţă de conducere de 22 de ani”, a spus Borcea, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și