Închide meniul

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere: „Am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau”

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 10:47 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 17:40

Reclamă
Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere: „Am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre femeile din viaţa lui

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Antena Sport

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cât timp clubul va fi condus de actualii şefi. Fostul acţionar din „Ştefan cel Mare” susţine că există vechi dinamovişti care ar fi dispuşi să investească la Dinamo, dar cu un preşedinte precum Ionuţ Lupescu. Borcea a fost acţionar şi preşedinte executiv între anii 1995 şi 2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo, nu este numele potrivit pentru club, anunţă Borcea. Omul de afaceri a anunţat care ar fi conjunctura în care ar investi din nou la club.

Cristi Borcea refuză să revină la Dinamo, cu actuala conducere

„Totul trebuie făcut cu bani, Dacă facem chetă pentru 100.000, pentru 10.000. Intrăm în faliment. Am spus să dea drumul stadionului şi stadionul va intra în linie dreaptă în două luni. Trebuie să îşi rezolve problemele. Trebuie să vină dinamovişti să ne strângă. Eu dacă vreau să conduc, am 15 milioane să vin să conduc, dar nu vreau. Am operaţii, nu dorm, totul mi-a făcut Dinamo.

Să vin la Tribuna zero ca sponsor, aş vrea. Pune o conducere profesionistă, de foşti dinamovişti, să ne adune. Dacă Lupescu vine la mine, eu mai adun şi alţi oameni şi e foarte simplu să adunăm 4 milioane de euro pe an. Dar felul în care ies că noi să dăm banii şi ei să conducă. Trebuie educaţi. Eu cum am adus 11 sponsori? I-am adus pe stadion, să vadă atmosfera. Niciodată nu am falimentat Dinamo.

Eu nu am vândut acţiunile lui Negoiţă. Conferinţa de presă a fost cu Badea şi Săvulescu. Am plecat în America. Eu la locul 2 nu mă bat. Am ieşit din acţionariat. După 5-6 luni, a cumpărat Negoiţă de la Badea şi Săvulescu. A spus că avem banii necesari să ne batem la campionat. Datoriile erau de 6 milioane de euro când am plecat. Dar cei 3 jucători pe care i-am lăsat au acoperit datoria, Nica, Scarlatache.

Reclamă

Nu am nicio discuţie cu actuala conducere. Nu mă regăsesc în Dinamo ăsta. Ei au spus că e un alt Dinamo. Eu mă regăesc şi am fost crescut de mic, de la 9 ani, cu performanţe. „Nu mai ieşi niciodată la televizor decât când iei campionatul, ţărane de Pantelimon”, îmi spunea nea Cornel. Eu mi-am dat cu părerea cu o experienţă de conducere de 22 de ani”, a spus Borcea, citat de digisport.ro.

Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1

Ovidiu Burcă s-a revoltat după ce Dinamo a remizat în duelul cu Petrolul, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de deranjat de gazonul de pe arena Arcul de Triumf. Acesta a dezvăluit că oficialii alb-roşilor au plătit chirie, iar echipa a avut parte de o suprafaţă de joc care s-a prezentat în condiţii extrem de proaste.

„Am încercat să ne adaptăm puţin jocul. În mod normal, noi nu facem astfel de erori. Noi am pregătit meciul cu un joc mai direct. Din păcate, avem anumite automatisme pe care le-am creat în timp. Asta este situaţia.

Reclamă 4 / 0/3

Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare. Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Am încercat să schimbăm multe astăzi, să avem un joc cât mai direct. Când faci nişte lucruri, le ai în reflex. Golubovic a dat această pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea.

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţa de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e…crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă.

Nu ştiam ce se întâmplă cu Costin, el era în ambulanţă, şi mi se spunea să aştept. A avut umărul dislocat. Dar i s-a repus.

Avem meci de Cupă. Rapid va sta să se odihnească. Tocmai în perioada asta, au apărut schimbări, avem jucători accidentaţi, vedem ce rotaţii vom face, în aşa fel încât să câştigăm ambele meciuri, şi din Cupă şi cu Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și