Închide meniul

Cristiano Bergodi, aproape să facă primul transfer la Craiova. Pe cine va aduce din vară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 19:28

Cristiano Bergodi, aproape să facă primul transfer la Craiova. Pe cine va aduce din vară

SportPictures / Bogdan Balas/Sport Pictures via hepta

Cristiano Bergodi, aproape să facă primul transfer la Craiova. Pe cine va aduce din vară

Montini mai are contract cu clubul bucureștean până pe 30 iunie, însă nu a primit vreo ofertă de prelungire. Potrivit GSP, Bergodi ar vrea să lucreze cu italianul și este pregătit să îl aducă la Craiova din stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Montini a marcat 4 goluri în 18 meciuri în acest sezon pentru ”câini”. Jucătorul evoluează în ”Ștefan cel Mare” de un an și jumătate, fiind cotat la 675.000 de euro de site-ul Transfermarkt.

Dan Nistor, pregătit să revină la națională după venirea lui Bergodi

Dan Nistor a reintrat, după o pauză de șase ani, în circuitul naționalei României. Mijlocașul din Bănie a fost convocat de Cosmin Contra în preliminariile pentru Campionatul European. Speră să rămână și în vederile lui Mirel Rădoi.

Nistor tocmai a împlinit 32 de ani, dar continuă să se gândescă la echipa națională. Nici schimbarea de antrenor de la Craiova nu îl sperie. Are încredere că mai are multe de oferit la prima reprezentativă.

"Dacă evoluţiile mele pe teren vor fi bune, sunt convins că voi fi chemat la echipa naţională", a declarat Dan Nistor pentru AntenaSport.

Reclamă

Fostul căpitan al lui Dinamo a intrat doar pe finalul meciurilor României cu Norvegia și Spania. Este nerăbdător să revină pe teren și să demonstreze că merită să fie titular cu Mirel Rădoi.

"Important e să începem odată că ne-am plictistit de această perioadă. Este o perioadă grea, dar sperăm să trecem peste ea cu bine", a subliniat Nistor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și