Închide meniul

Cristiano Bergodi, motivul real pentru care a plecat de la Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 12:55

Cristiano Bergodi, motivul real pentru care a plecat de la Universitatea Craiova

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Cristiano Bergodi, dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Rotaru

"Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulţumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vom vedea ce vom face, mi-a fost întotdeauna bine în România. Desigur, aș vrea să antrenez în Italia. Nu sunt un antrenor de modă veche, dar în acelaşi timp sunt un antrenor cu mare experienţă", a spus Bergodi, pentru tuttomercatowebb.com.

Cristiano Bergodi, făcut praf de Mihai Rotaru

Declaraţiile lui Bergodi vin la aproape două săptămâni după ce Rotaru l-a făcut praf pe tehnician, pe care îl acuza că nu era un profesionist atunci când venea vorba de antrenamente.

"În timp ce jucătorii de la FCSB munceau ca sclavii pe teren și cei de la CFR Cluj la fel, noi jucam tenis cu piciorul și e greu să fii campion când te antrenezi 6 ore pe săptămână. Asta s-a întâmplat în ultimele 6 luni", a declarat Rotaru.

Craiova a avut o serie excelentă în play-off-ul sezonului trecut, însă a pierdut duelul decisiv cu CFR Cluj din ultima etapă, 1-3 chiar pe teren propriu. Mihai Rotaru îl învinovătește pe antrenorul de la acea vreme, Cristiano Bergodi, pentru că nu a reușit să aducă titlul în Bănie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și