Închide meniul

OFICIAL! Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la Sepsi: „Luni începe treaba. Culmea, va debuta împotriva fostei echipe”

Publicat: 8 octombrie 2021, 15:05 / Actualizat: 8 octombrie 2021, 18:48

OFICIAL! Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la Sepsi: „Luni începe treaba. Culmea, va debuta împotriva fostei echipe

Cristiano Bergodi se bucura in genunchi dupa meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, contand pentru play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 28 iunie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Sepsi şi-a găsit antrenor
  • Cristiano Bergodi a semnat cu gruparea din Sfântu Gheorghe

Update: Sepsi a anunţat printr-un comunicat de presă că italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Cristiano Bergodi pentru postul de antrenor principal și urmează ca el să conducă luni, 11 octombrie, primul antrenament oficial la echipa noastră. În vârstă de 56 de ani, Cristiano Bergodi și-a dat acordul pentru un contract valabil până la sfârșitul sezonului 2021/2022, cu opţiune de prelungire pe încă unul.
Ca antrenor Cristiano Bergodi a mai coordonat echipe precum Universitatea Craiova, FC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureș, Rapid București, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iași, CFR Cluj sau FC Național. Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Cristiano Bergodi”, au anunţat covăsnenii.

Ladislau Boloni a fost principala ţintă a conducătorilor clubului, dar acesta e refuzat propunea venită de la Sfântu Gheorghe. Nici Costel Gâlcă nu şi-a dorit să semneze cu echipa care are şase remize la rând în Liga 1″.

Cristiano Bergodi a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe

Am încheiat toate discuțiile, e clar, Cristiano Bergodi e noul antrenor al lui Sepsi. Luni începe treaba! Ne bucurăm de aducerea sa, sperăm că va avea măcar aceleași rezultate pe care le-a avut Leo Grozavu. Ne doream un antrenor care să știe campionatul, jucătorii, limba, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Deși îl vom prezenta luni, cred că o adevărată prezentare va avea la primul meci.

Reclamă

Discutăm despre un stadion nou, un antrenor nou pentru Sepsi, care – culmea – va debuta împotriva fostei echipe. Un cap de afiș interesant, sperăm să fie și de bun augur pentru noi”, a declarat Cornel Șfaițer pentru gsp.ro.

Bergodi le-a antrenat în românia pe Progresul, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, FCSB, ASA Tg. Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova. De pe banca oltenilor a plecat cu scandal.

Reclamă

Cristiano Bergodi va sta pe banca lui Sepsi în meciul cu FC Voluntari, din etapa a 12-a a Ligii 1.

Cristiano Bergodi, motivul real pentru care a plecat de la Universitatea Craiova

Italianul a rupt tăcerea, la începutul acestui an, şi a acuzat relaţia pe care a avut-o cu Mihai Rotaru.

Am avut unele probleme cu conducerea, deşi parcursul a fost unul pozitiv, am avut 14 victorii, 3 înfrângeri şi cea mai bună apărare din campionat. Eram primii în clasament, dar meritele nu-mi erau recunoscute, patronul era mereu nemulţumit de câte ceva. Nu vedeam nicio satisfacţie.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea ce vom face, mi-a fost întotdeauna bine în România. Desigur, aș vrea să antrenez în Italia. Nu sunt un antrenor de modă veche, dar în acelaşi timp sunt un antrenor cu mare experienţă„, a spus Bergodi, pentru tuttomercatowebb.com.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 se joacă ACUM în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship. West Brom – Sunderland (17:00) 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 15:00 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă continuă lupta pentru promovare! 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi: "Nu vom ţine cont de clauze". Ce obiectiv i-a rămas italianului
Liga 1 • 9 apr., 19:33
Conducerea lui Rapid, ultimatum pentru Cristiano Bergodi: „Nu vom ţine cont de clauze”. Ce obiectiv i-a rămas italianului
Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul
Liga 1 • 7 apr., 18:41
Dan Şucu a spus cine sunt vinovaţii pentru situaţia grea în care a ajuns Rapidul: „Sper să înţeleagă că nu e acceptabil aşa ceva”
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi!
Liga 1 • 7 apr., 17:00
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi! Patronul a făcut anunţul după o şedinţă cu antrenorul şi Victor Angelescu!
Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi
Liga 1 • 7 apr., 16:29
Rică Răducanu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „A mâncat banii românilor!” Cuvinte dure la adresa antrenorului Rapidului
Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid
Liga 1 • 7 apr., 13:03
Cât trebuie să îi plătească Dan Şucu lui Cristiano Bergodi dacă îl dă afară de la Rapid! Clauza care i-a „betonat” contractul