Închide meniul

Cristiano Bergodi, sfat uimitor după anunțul lui Mircea Lucescu: „E foarte important să facă asta!”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 12:55

Reclamă
Cristiano Bergodi, sfat uimitor după anunțul lui Mircea Lucescu: E foarte important să facă asta!”

Cristiano Bergodi, sfat uimitor după anunțul lui Mircea Lucescu

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a transmis un sfat uimitor după anunțul lui Mircea Lucescu. Antrenorul italian de la Rapid a vorbit despre decizia lui „Il Luce”, care și-a dat demisia de la Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După partida pierdută cu Șahtior, tehnicianul de 78 de ani a anunțat faptul că pleacă de pe banca tehnică a clubului din capitala Ucrainei și că își încheie cariera. Totuși, după acest anunț, Lucescu a revenit asupra declarației și a menționat faptul că nu știe încă dacă își va mai continua cariera de antrenor.

Cristiano Bergodi, sfat uimitor după anunțul lui Mircea Lucescu! Ce a transmis antrenorul de la Rapid

La conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB, Cristiano Bergodi i-a oferit un sfat lui Mircea Lucescu, după plecarea de la Dinamo Kiev. Italianul de pe banca celor de la Rapid este de părere că „Il Luce” ar trebui să ocupe o poziție de manager sau director în cadrul unui club, având în vedere faptul că are o vastă experiență la nivel european.

De asemenea, antrenorul echipei de sub Podul Grant a menționat și faptul că s-ar bucura să lucreze alături de cel mai titrat antrenor român.

„Mircea Lucescu a venit acum 3 săptămâni la noi, are un nepoțel la Rapid. Ne-am întâlnit cu tot staff-ul. Am jucat contra lui când era la Pisa, la Inter. Și alții din staff-ul meu au fost antrenați de el. Ne-am făcut o poză frumoasă cu el. E un mare antrenor. Are o anunmită vârstă, cred că s-a lăsat ca antrenor. Dar să fie manager general, director tehnic, e foarte important la ce experiență internațională are.

Reclamă

Nu pot să spun dacă-l aștept la Rapid, eu aș lucra cu plăcere cu el. E o persoană cu mare experiență. Pot numai să învâț de la el. Îl văd mai mult ca pe un director tehnic decât ca pe un antrenor, cu tot respectul. Am vorbit cu el, nu l-am văzut de mult. Mi-a făcut mare plăcere să-l revăd”, a transmis antrenorul giuleștenilor.

Ion Crăciunescu, propunere senzațională pentru Mircea Lucescu! Ce a transmis fostul central

După anunțul făcut de Mircea Lucescu, fostul mare central a vorbit despre viitorul tehnicianului de 78 de ani. Acesta este de părere că „Il Luce” ar putea face pasul la Dinamo, după plecarea de la formația din Ucraina, având în vedere faptul că echipa din Ștefan cel Mare se află într-o mare criză cauzată de lipsa de rezultate.

„Eu cred că noi l-am pierdut pe Lucescu. Trebuia să-l aducem la echipa națională, când s-a ivit ocazia. Cred că el își găsește de muncă oriunde, peste tot. Nu poți să stai cu războiul liniștit.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi Dinamo (n.r. o soluție pentru Mircea Lucescu). Eu așa îl identific, cu Dinamo. Dinamo ar avea nevoie de un om cu anvergura lui Lucescu. Eu m-aș duce. De ce să nu se ducă. Unde ai jucat, nu ai și puțină datorie? Și vezi și o echipă în degringoladă…

Crezi că e așa de mult la el 15-20 de milioane. Contează la el? Și investitor, și ce vrei. De ce să nu bage? Nu îi fac program. Alții cum bagă”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și