Închide meniul

Criză de nervi a lui Cornel Dinu: "M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei!" Îl distruge pe Negoiţă: "E o lepră"

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 7:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Criză de nervi a lui Cornel Dinu: "M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei!" Îl distruge pe Negoiţă: "E o lepră"

MMA / Niros Foto via Hepta

Cornel Dinu, reacţie nervoasă

Cornel Dinu spune că jucătorii l-au enervat atât de tare, încât şi-a dat afară câinii din casă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mai este ceva de spus? Divizia B… Am ajuns să vorbesc singur… Am dat câinii afară din casă… M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua… m-am răzbunat pe câinii mei care n-au nicio vină. Așa cum nici suporterii n-ai nicio vină să sufere atâtea umilințe și să facă în continuare atâtea eforturi să le plătească salariile unor nimeni pe teren.  

Așa e și la Dinamo, mizeria din afară a pătruns și la Dinamo și a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc și au decis soarta echipei în ultimii șapte ani. În care au fost doar două excepții, Cupa Ligii și lupta la campionat de acum vreo trei ani, ambele cu Cosmin Contra. În rest a fost numai nenorocire”, a fost discursul dur al lui Cornel Dinu în Fanatik

Cornel Dinu: "Lepra asta de Negoiţă"

Cornel Dinu l-a atacat dur şi pe Ionuţ Negoiţă, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia jalnică în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare.

Cine s-a ocupat de Dinamo n-a avut nicio legătură cu tradiția, cu selecția pe baza calităților, nu a comisioanelor… Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță, numai anul ăsta au fost patru, nu e nicio logică fotbalistică în asta”, a mai spus Dinu. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și