Închide meniul

CS Hunedoara – FCSB | „Vrem să câştigăm Cupa României!” Darius Olaru îşi avertizează colegii înaintea meciului cu urmaşii lui Andone şi Lucescu: „Ştim că nivelul lor nu este acela”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 12:24

CS Hunedoara – FCSB | „Vrem să câştigăm Cupa României! Darius Olaru îşi avertizează colegii înaintea meciului cu urmaşii lui Andone şi Lucescu: „Ştim că nivelul lor nu este acela

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru revine în Ardeal, acolo unde s-a lansat în fotbalul mare. Mijlocaşul celor de la FCSB vrea să câştige şi Cupa României în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru vrea să câştige Cupa României

Mă încearcă nişte sentimente aparte, am crescut aproape, la Mediaş. Acolo mi-am încpeut cariera de fotbalist. Sper să ne facem jocul şi să trecem mai departe pentru că asta e cel mai important. Ştim că nivelul lor nu este acela, cred că vor promova în acest an pentru că au nişte jucători buni şi vrem să câştigăm meciul, pentru că vrem să câştigăm în Cupa României.

Vor fi destul de mulţi, ţin minte când jucam la Mediaş şi eram copil de mingi, când marca FCSB se bucura jumătate de stadion. Sperăm să profităm de această ocazie şi să le facem pe plac”, a spus Olaru pentru site-ul oficial al celor de la FCSB.

Hunedoara fierbe înaintea marelui meci cu FCSB! Imagini fabuloase cu fanii hunedoreni

Hunedoara fierbe înaintea marelui duel cu FCSB, din 16-imile Cupei României. Fanii hunedoreni au făcut show pe stadion. Fanii celor de la CS Hunedoara au venit la stadion cu o zi înaintea marelui meci cu FCSB, au aprins torţe şi au cântat. „Bate în Cupă, Corvinul bate în Cupă!„, a fost scandarea preferată a fanilor.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, se teme mai mult de starea gazonului decât de atmosfera din tribune, care se anunţă una incendiară.

Reclamă

Noi o să mergem la Hunedoara și o să jucăm la Hunedoara. Bine, nu știu ce va fi acolo. Pentru că iar, nocturnă mobilă, teren… Înțeleg că stadionul se prezintă deplorabil. Să dea Dumnezeu să nu fie așa!”, a spus Mihai Stoica pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și