Închide meniul

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1 | Marius Şumudică, euforic din postura de lider. Cum i-a apărat pe arbitri şi ce ironii a avut la adresa rivalilor: „Pe un Tico era un abţibild cu FCSB!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 0:01

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1 | Marius Şumudică, euforic din postura de lider. Cum i-a apărat pe arbitri şi ce ironii a avut la adresa rivalilor: „Pe un Tico era un abţibild cu FCSB!

Marius Şumudică, euforic din postura de lider

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Ardelenii au tremurat serios în repriza secundă şi s-au impus graţie golului marcat din ofsaid de Claudiu Petrila, în minutul 49. Antrenorul liderului din România a încercat să le ia apărarea arbitrilor care nu au văzut penalty la Garutti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, euforic din postura de lider

Îi înţeleg pe oameni, veneau după o victorie în deplasare. Noi am început cu jucători care jucau mai puţin, la pauză am făcut trei schimbări. Nu vreau să discut despre fazele litigioase, am înţeles că ei acuză ofsaid la primul gol, dar nu este o cameră pe linie şi te poţi înşela. Felicit echipa din Mioveni, este o nucă tare.

Peste 20 de minute băiatul meu face 25 de ani şi îi dedic această victorie. Suntem foarte fericiţi, avem 4 din 4, 12 puncte. Din ce îmi spuneau cei din trecut, din 2004 nu a mai reuşit CFR Cluj să aibă maximum de puncte după 4 etape„, a declarat Marius Şumudică după Mioveni – CFR Cluj 1-0.

Tehnicianul grupării din Gruia a răspuns ironic la acuzele venite dinspre FCSB. Mihai Stoica a contestat arbitrajul lui Andrei Chivulete în stilul său: „Sub 2 metri e chiar OK”. Şumudică nu a rămas dator!

Nu vreau să comentez, le doresc baftă în continuare. Este o echipă reprezentativă. Astăzi noi am mai făcut un pas, îi aştept să facă şi ei câte doi. Dacă nu jucăm jocul ăla 1-2-3 de la perete… îi aştept să facă ei câte 2 paşi şi să ne ajungă din urmă.

Reclamă

Am primit azi o poză pe telefon cu un Tico bleu şi printre multe abţibilduri era şi unul cu FCSB„, a spus Şumudică.

Pentru CFR Cluj urmează duelul decisiv cu Young Boys, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. În Gruia, în prima manşă, a fost 1-1.

Sunt multe lucruri care poţi să le aduci în faţa jucătorilor şi să-i motivezi. Jucăm cu o calificare pe masă, acum nu ştiu dacă putem. Young Boys este o echipă puternică, dar nu ne-am făcut de ruşine. Mergem acolo să ne batem. Dacă nu, ne pregătim de Europa League„, a precizat Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Gafe uluitoare de arbitraj în Mioveni – CFR Cluj

Au fost gafe uluitoare de arbitraj la meciul dintre Mioveni şi CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Centralul” Andrei Chivulete şi asistenţii săi, Vladimir Urzică şi Andrei Constantinescu, s-au întrecut în erori.

Claudiu Petrila a deschis scorul în minutul 49, după o fază extrem de controversată. Tânărul de 20 de ani a colaborat excelent cu Tahiri. A reuşit un un-doi la care fundaşii adverşi au fost făcuţi KO. Totuşi, pe reluări s-a văzut că, în momentul pasei marocanului, Petrila era în poziţie clară de ofsaid.

A fost şi o fază la care jucătorii lui Marius Şumudică au cerut penalty, fără a-l convinge pe Chivulete. În minutul 47, Ciprian Deac a fost călcat la aceeaşi fază atât de Blănaru, cât şi de Şerbănică. Nu s-a luat nicio decizie, iar jocul a continuat.

Şi CS Mioveni putea primi un penalty, cu un sfert de oră înainte de final! Graovac l-a tras de tricou pe Garutti în careu, sub ochii arbitrului. În cele din urmă l-a şi pus la pământ pe fundaşul Mioveniului, dar Chivulete nu a intervenit.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și