Închide meniul

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 0-1 | Veni, vidi, vici! Formaţia lui Emil Săndoi, victorie la limită

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2021, 18:00 / Actualizat: 10 septembrie 2021, 20:03

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 0-1 | Veni, vidi, vici! Formaţia lui Emil Săndoi, victorie la limită

Emil Săndoi este antrenorul celor de la Chindia

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Picture via Hepta

În urma acestui rezultat, CS Mioveni rămâne pe locul 7, cu 10 puncte, în timp ce Chindia a urcat pe locul 9, cu 9 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea etapă, argeşenii au duel în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce dâmboviţenii o aşteaptă pe Farul Constanţa pe teren propriu.

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 0-1

Min. 90: Chindia a câştigat la limită confruntarea cu CS Mioveni, scor 1-0.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Oaspeţii conduc cu 1-0 la pauză.

Reclamă

Min. 6: GOOOL Chindia! Popadiuc a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3
  • CS Mioveni: Ducan – Garutti, A. Iacob, Scarlatache – Rădescu, Panait, Dumitriu, Șerbănică – Rusu, Cristea, Buziuc
  • Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpușă, Celea, P. Iacob, Dinu – Dulca, Popadiuc – Popa, Șerban, Neguț – Florea

CS Mioveni – Chindia Târgovişte este meciul care deschide etapa cu numărul 8 din Liga 1.

Gazdele se află pe locul 7 în Liga 1, cu 10 puncte. În ultimele cinci partide, echipa lui Alexandru Pelici a înregistrat 3 victorii şi o remiză. Un eventual succes îi poate urca pe argeşeni pe loc de play-off, peste Universitatea Craiova şi Farul Constanţa.

De cealată parte, Chindia se află pe locul 13, cu 6 puncte obţinute în acest sezon. Echipa lui Emil Săndoi a înregistrat o singură victorie în ultimele 5 partide.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și