Închide meniul

CS Mioveni – FC Botoșani 1-1. Final interzis cardiacilor! Moldovenii s-au salvat în prelungiri, după ce au ratat un penalty

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 19:20

CS Mioveni – FC Botoșani 1-1. Final interzis cardiacilor! Moldovenii s-au salvat în prelungiri, după ce au ratat un penalty

Cutremur în Liga 1

FOTO:Ionut Tabultoc/ Sport Pictures

  • CS Mioveni – FC Botoșani 1-1
  • Final interzis cardiacilor

LIVE SCORE CS Mioveni – FC Botoșani 1-1

Min 90+2: GOOOL FC Botoșani! Racovițan a egalat pentru oaspeți, după ce Sylla a ratat penalty-ul

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 90: Ratare pentru FC Botoșani! Sylla a dat greș de la 11 metri

Min 60: GOOOL Garutti! Brazilianul a deschis scorul pentru gazde din pasa lui Sanoh

Reclamă

Min 45: Pauză. Scorul este 0-0

Min 1: A început meciul

Reclamă

CS Mioveni: Popescu – Garutti, Scarlatache, Burnea – Oancea, Coșereanu, Vereș, Dumitriu, Dat – Cristea, Rusu
Antrenor: Alexandru Pelici

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Racovițan, Dragu – Târcoveanu, Edjouma, Ongenda – Kage, Sila, Petkovski
Antrenor: Marius Croitoru

FC Botoșani este pe locul al cincilea înaintea meciului dar, cu o victorie, elevii lui Marius Croitoru pot urca nu mai puțin de trei poziții, până pe locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, CS Mioveni este pe locul 13, cu 11 puncte. Echipa lui Alexandru Pelici este fără victorie de șase runde.

În runda precedentă, FC Botoșani a scos doar o remiză albă, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște. În schimb, CS Mioveni a pierdut la scor de neperezentare cu FCSB, deși vicecampioana a jucat cu o echipă decimată de accidentări și Covid-19.

CS Mioveni a amenințat că se retrage din Liga 1

Conducătorii nou-promovatei au anunţat măsuri dure după FCSB – CS Mioveni 3-0. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, cel care conduce practic echipa, a trecut la ameninţări fără precedent.

Ăsta de la LPF (n.a. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, anunţă gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a
Liga 1 • 23 mart., 17:34
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: "Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"
Liga 2 • 11 mart., 19:52
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg”
CS Mioveni - Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul
Liga 2 • 11 mart., 19:08
CS Mioveni – Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”