Închide meniul

FCSB – Mioveni 3-0 | Argeşenii ameninţă cu retragerea din campionat: „Nişte derbedei. Urmează să anunţăm totul miercuri”. Scandal cât casa după arbitrajul lui Bârsan

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 0:19

FCSB – Mioveni 3-0 | Argeşenii ameninţă cu retragerea din campionat: „Nişte derbedei. Urmează să anunţăm totul miercuri. Scandal cât casa după arbitrajul lui Bârsan

Hepta via Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Prestaţia lui Marcel Bârsan a declanşat un scandal imens în Liga I. La finalul meciului, jucătorii oaspeţilor au pus tunurile pe central. Apoi, primarul Mioveniului, cel care conduce practic echipa, a trecut la ameninţări fără precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Mioveni 3-0 | Argeşenii ameninţă cu retragerea din campionat

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a lansat un atac furibund la adresa LPF și CCA și a anunțat că își dorește să retragă echipa din campionat. „Ăsta de la LPF (n.a. – președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, anunţă gsp.ro.

Atac furibund al primarului din Mioveni

Edilul din Mioveni nu s-a oprit însă aici. „Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul. Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj.

Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie. Poate aflați dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni.

Reclamă

Arbitrii greșesc la toate partidele noastre, dar nu mai în defavoarea noastră și în momente cheie. Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv șefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei și a celor care o susțin!”, a mai spus Georgescu, conform sursei citate.

Fostul arbitru internaţional, Ion Crăciunescu, le-a dat dreptate argeşenilor în privinţa prestaţiei lui Marcel Bârsan. Crăciunescu a demontat toate deciziile lui Marcel Bârsan. A spus clar că arbitrul a greşit flagrant în favoarea roş-albaştrilor. „Primul cartonaş galben acordat lui Buziuc este eronat acordat. Dacă eşti la nivelul mingii şi îl împiedici pe adversar e penalty. Nu este însă 11 metri. Nu poţi să dai penalty niciodată aici. E imposibil.

Mi se pare că Keşeru are corpul mai apropiat de linia porţii adverse. Nu se ia în calcul mâna apărătorului. Este însă p fază grea, de VAR”, a spus Ion Crăciunescu, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și