Închide meniul

CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş! „Fiara” a izbucnit în lacrimi + Atmosferă de senzaţie la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 19:31

CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş! „Fiara a izbucnit în lacrimi + Atmosferă de senzaţie la inaugurarea „bijuteriei din Ghencea

CSA Steaua a retras tricoul lui Marius Lăcătuş

Captură DigiSport

  • CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş
  • „Fiara” a izbucnit în lacrimi pe gazon

Sărbătoare în Ghencea! CSA Steaua a inaugurat „bijuteria” de 100 de milioane de euro, iar celebrul tricou al lui Marius Lăcătuş a fost retras oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş

„Fiara” a purtat numărul 7 în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru, iar steliştii au luat decizia de a îl retrage în semn de respect pentru marele jucător. Pe gazon, Marius Lăcătuş a izbucnit în lacrimi.

CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş
CSA Steaua a retras oficial tricoul legendarului Marius Lăcătuş

La inaugurarea noului stadion din Ghencea, atmosfera a fost incendiară. Fanii au pregătit o coregrafie specială.

Reclamă
CSA Steaua fani
CSA Steaua fani

 

Marius Lăcătuş, legenda stelistă care a cucerit trofee şi inimile fanilor

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României.

Reclamă

Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.

Fostul mare atacant a jucat pentru echipa naţională la două ediţii ale Cupei Mondiale şi la un turneu final al Campionatului European. A lipsit însă de la marea performanţă din SUA 1994, când România a ajuns în sferturile de finală. Lăcătuş a marcat de 13 ori în 84 de meciuri pentru tricolori.

Ca tehnician, are zece echipe în CV, printre care Steaua, patronată de Gigi Becali, şi CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu cere statuie pentru Marius Lăcătuş. „Mi-a marcat copilăria”. Ce a spus despre inaugurarea „celui mai frumos stadion din ţară”

Ilie Dumitrescu a cerut ca în faţa noului stadion Ghencea să fie aşezată o statuie a lui Marius Lăcătuş.

„Lăcătuş este simbolul acestui club. Eu cred că ar trebui să i se facă şi o statuie în faţa stadionului. Dacă are Thierry Henry la Arsenal, Lăcătuş ar trebui să aibă aici, în faţa acestui stadion. Mie mi-a marcat copilăria când eram în tribună şi îl susţineam”, a declarat Ilie Dumitrescu înaintea meciului dintre CSA Steaua şi OFK Belgrad.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB