Închide meniul

CSA Steaua, amenințată înainte de derby-ul cu FCSB 2: "Nu ne pot ține piept!" Ce spune Lucian Filip de revenirea în Ghencea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 11:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

CSA Steaua, amenințată înainte de derby-ul cu FCSB 2: "Nu ne pot ține piept!" Ce spune Lucian Filip de revenirea în Ghencea

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lucian Filip, înainte de CSA Steaua - FCSB 2

Tensiunile au ajuns la cote maxime înaintea derby-ului CSA Steaua – FCSB 2. Echipa lui Gigi Becali vrea să-i oprească cu orice preț pe "militari" din drumul spre promovare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre jucătorii trimiși de patronul lui FCSB la echipa a doua, Lucian Filip, a prefațat derby-ul cu CSA Steaua. El nu le dă nicio șansă elevilor lui Daniel Oprița!

CSA Steaua – FCSB 2 | Atacul lui Lucian Filip

"Au și ei jucători cu experiență. Sunt împinși de la spate și de suporteri. Noi avem un preparator fizic foarte bun și nu cred că ne pot ține piept astăzi", a declarat Lucian Filip, înainte de derby-ul cu echipa Armatei.

Filip, deși a fost trimis la FCSB 2, nu va putea juca împotriva rivalilor de la CSA. El încă nu este refăcut complet după ultima accidentare.

"Îmi pare rău că nu pot să joc astăzi alături de colegii mei. Am fost trimis aici să dau ceva jucătorilor tineri prin experiența mea. Eu cunosc foarte bine jucătorii de la prima echipă. I-am încurajat și le-am spus să nu fie supărați că au venit aici", a mai spus Lucian Filip. 

Reclamă

Filip a jucat pentru FCSB în perioada când echipa încă se mai numea "Steaua București". Nu simte că vine din postura de oaspete la derby-ul cu CSA. 

"Vestiarele au rămas neschimbate. Îmi pare rău că nu mai este casa noastră. Sper să revenim aici. Eu nu consider că am venit în deplasare. Suporterii sunt liberi să scrie ce vor. Este foarte importantă această victorie pentru suporterii noștri și pentru moralul jucătorilor", a spus Lucian Filip.

CSA Steaua – FCSB 2, derby-ul zilei în România

Derby-ul dintre CSA Steaua și FCSB 2 se va juca pe terenul 5 din Ghencea. Meciul va fi cu porțile închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, Steaua conduce clasamentul cu 26 de puncte, din 10 meciuri, fiind urmată de FCSB II. Echipa lui Vintilă are 24 de puncte, după același număr de meciuri. Primele două clasate la finalul sezonului vor merge la barajul pentru promovare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și