Închide meniul

CSA Steaua, „cadou” pentru suporteri! „Bijuteria” din Ghencea se poate umple la primul meci. Ultimele informaţii despre partida de inaugurare

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 23:03

Reclamă
CSA Steaua, „cadou pentru suporteri! „Bijuteria din Ghencea se poate umple la primul meci. Ultimele informaţii despre partida de inaugurare

România U21 va juca în Ghencea

Hepta

CSA Steaua, „cadou” pentru suporteri. Conducerea roş-albaştrilor vrea ca meciul de inaugurare din Ghencea să se joace cu casa închisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, „cadou” pentru suporteri! „Bijuteria” din Ghencea se poate umple la primul meci

Până acum, şefii Stelei sunt siguri că 50% din capacitatea arenei din Ghencea va fi ocupată la amicalul istoric cu OFK Belgrad. Totuşi, aceştia vor să le facă un „cadou” suporterilor, iar duelul să se joace cu casa închisă, scrie ProSport.

Conducerea „militarilor” avea mai multe soluţii. Una dintre ele era ca la partida cu formația sârbii să intre doar suporterii vaccinați.

Adversar istoric pentru CSA Steaua la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea! Când va avea loc meciul

Noua arenă din Ghencea va fi inaugurată cu un amical istoric. CSA Steaua se va duela cu OFK Belgrad.

CSA Steaua – OFK Belgrad are o încărcătură istorică uriașă pentru arena din Ghencea. Tot împotriva sârbilor a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani de ani.

Reclamă

Duelul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad va avea loc pe 7 iulie 2021, potrivit gsp.ro. Până acum, naționalele Austriei și Macedoniei de Nord au fost singurele echipe care au pășit pe arena ultramodernă din Ghencea, pentru antrenamentele de la Euro 2020.

În prezent, OFK Belgrad evoluează al treilea eșelon din Serbia. Aceasta a fost o fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și