Închide meniul

CSA Steaua – Csikszereda 1-0 | „Mi-am dorit să marchez primul gol şi în seara asta!” Reacţia lui Bogdan Chipirliu, după ce destinul i-a „zâmbit” din nou şi a scris istorie în Ghencea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 22:56

CSA Steaua – Csikszereda 1-0 | „Mi-am dorit să marchez primul gol şi în seara asta! Reacţia lui Bogdan Chipirliu, după ce destinul i-a „zâmbit din nou şi a scris istorie în Ghencea

Bogdan Chipirliu, a marcat pentru CSA Steaua

Bogdan Chipirliu, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Bogdan Chipirliu a marcat primul gol într-un meci oficial pe noul stadion din Ghencea. Tot el a marcat primul şi la meciul de inaugurare cu OFK Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Bogdan Chipirliu după ce a marcat cu Csikszereda

Mi-am dorit foarte mult să marchez primul gol şi în seara asta că am intrat la 0-0 şi să câştige echipa. Ştiam că va fi un meci greu. Pot spune că joci altfel când joci cu un obiectiv clar, dar şi cu aceşti suporteri minunaţi în tribune. Noi ne dorim la fiecare meci victoria, suntem fotbalişti profesionişti.

De asta suntem plătiţi. Vrem să terminăm pe unul dintre locurile care promovează şi vom putea săune că ne-am făcut datoria. Fanii ne împing de la spate de multe ori. Mi-am dorit să joc acest meci şi să îl câştigăm„, a spus Bogdan Chipirliu, după ce a reuşit să înscrie primul gol pe noul stadion şi într-un meci oficial.

Bogdan Chipirliu a marcat primele goluri pe stadionul de 100 de milioane de euro

Bogdan Chipirliu a marcat primele goluri pe noua arena de 100 de milioane de euro a roş-albaştrilor. Noua arenă din Ghencea a fost inaugurat cu un amical istoric. CSA Steaua s-a duelat OFK Belgrad. Confruntarea are o încărcătură istorică uriașă pentru Steaua. Tot împotriva sârbilor a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani de ani.

Bogdan Chipirliu (28 ani), fotbalist care a purtat tricoul cu numărul 77, a marcat primul gol pe noul stadion din Ghencea, în minutul 51, cu o lovitură de cap. Acesta a reuşit „dubla” un minut mai târziu, chiar în ziua în care tricoul cu numărul 7, cel purtat de legendarul Marius Lăcătuş, a fost retras.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și