Închide meniul

CSA Steaua – Hermannstadt 1-4 | Daniel Oprița a răbufnit după cea mai drastică înfrângere suferită de „roș-albaștri” în Liga a 2-a: „Nu o să fac niciodată jocurile nimănui!”

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 20:08

CSA Steaua – Hermannstadt 1-4 | Daniel Oprița a răbufnit după cea mai drastică înfrângere suferită de „roș-albaștri în Liga a 2-a: „Nu o să fac niciodată jocurile nimănui!

Daniel Oprița este antrenorul de la CSA Steaua

Hepta

  • CSA Steaua – FC Hermannstadt 1-4 | „Roș-albaștrii” au suferit cea mai drastică înfrângere din Liga a 2-a
  • Daniel Oprița a răbufnit la finalul meciului din Ghencea

CSA Steaua a suferit cea mai drastică înfrângere din Liga a 2-a, contra lui FC Hermannstadt, scor 1-4. Daniel Oprița a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei din Ghencea și și-a criticat aspru jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost umilită de FC Hermannstadt, în fața propriilor suporteri. Sibienii s-au impus cu 4-1, administrând cea mai grea înfrângere pentru trupa lui Daniel Oprița.

CSA Steaua – FC Hermannstadt 1-4 | „Roș-albaștrii” au suferit cea mai drastică înfrângere din Liga a 2-a

Alhassan a marcat de două ori în minutele 13 și 27. CSA Steaua a redus din diferență prin Chipirliu, din penalty, iar la pauză tabela indica 2-1 în dreptul lui Hermannstadt. Sibienii au mai lovit de două ori în repriza secundă, prin Balaure (60′) și Buhăcianu, din penalty (81′).

Reclamă

Alexandru Pantea, jucătorul împrumutat de FCSB la Hermannstadt, s-a bucurat în fața geleriei steliste, după al 4-lea gol marcat de sibieni. Suporterii de la Peluza Sud l-au apostrofat pe fundașul de 18 ani pentru gestul său.

Trupa din Ghencea a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie, iar Daniel Oprița s-a resemnat. Antrenorul Stelei și-a criticat dur jucătorii pentru atitudinea din meciul cu Hermannstadt.

Reclamă

În plus, Oprița a fost extrem de iritat când a fost întrebat despre posibilitatea ca CSA Steaua să-i fi ajutat pe sibieni în meciul de astăzi.

„Să ne fie rușine tuturor pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. Au jucat cam aceiași jucători (n.r. – ca în ultimele meciuri). Am folosit aceeași echipă ca în ultima deplasare.

Daniel Oprița a răbufnit la finalul meciului din Ghencea: „Nu o să fac niciodată ‘jocurile’ altor echipe!”

Sunt supărat pe cei care au intrat. Am făcut schimbări ca să schimbăm ceva în joc. Așteptam de la ei dorință, să arate că vor să joace, chiar dacă Hermannstadt a făcut un meci perfect. Este o echipă matură și nu vreau să le luăm din merite. Am pierdut fizic, am pierdut duelurile… nu am avut vlagă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a întâmplat asta (n.r. – întrebat dacă CSA Steaua a ajutat Hermannstadt). Nu o să fac niciodată ‘jocurile’ altor echipe! Am încercat să bag jucători proaspeți, dar m-au dezamăgit. La ce am jucat azi se vede că suntem doar o echipă bunicică de Liga a 2-a. Știm ce avem de făcut la vară. Important e locul 4. Mai sus e greu, la cum ne-am prezentat astăzi.”, a spus Daniel Oprița, pentru digisport.ro.

După 5 meciuri disputate, CSA Steaua ocupă locul 4 în play-off-ul Ligii a 2-a, care duce la barajul pentru promovare. „Roș-albaștrii” se află la 10 puncte sub primele două poziții, care asigură promovarea directă. În orice caz, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, la ora actuală, pentru că este deţinută de o instituţie de stat.

Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt se află pe primele două locuri din Liga a 2-a, în timp ce U Cluj completează podiumul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB