Închide meniul

CSA Steaua, în conflict cu FCU Craiova! Comunicat dur al echipei militare. De la ce a pornit totul

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:48

Reclamă
CSA Steaua, în conflict cu FCU Craiova! Comunicat dur al echipei militare. De la ce a pornit totul

CSA Steaua, în conflict cu FCU Craiova!

Fotografia care a provocat reacția celor de la CSA Steaua / Facebook FCU Craiova

CSA Steaua, în conflict cu FCU Craiova! Oficialii grupării din Ghencea au publicat un comunicat de presă referitor la o postare făcută de reprezentanții clubului patronat de Adrian Mititelu, înaintea partidei cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FCU Craiova se va juca pe data de 12 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Duelul din etapa a 16-a a Ligii 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CSA Steaua, în conflict cu FCU Craiova! Totul a pornit de la o postare a oltenilor

Înaintea partidei cu FCSB, cei de la FCU Craiova au făcut o postare pe rețelele de socializare în care în loc de emblema echipei patronate de Gigi Becali se regăsește emblema echipei Steaua București. Alături de acea fotografie, reprezentanții formației din Bănie au notat:

„Indiferent de numele purtat de cele două echipe de-a lungul anilor, diseară, de la ora 21, ne așteaptă partida cu numărul 106 împotriva FCSB”.

FCSB nu mai are voie de ani buni să folosească emblema sau numele Stelei. Având în vedere acest lucru, oficialii „militari” au reacționat rapid.

Reclamă

După această postare a celor de la FCU Craiova, oficialii clubului CSA Steaua au emis un comunicat de presă, în care se vorbește despre „furtul de identitate”.

„STOP furtului de identitate!

În urma postării publicate pe contul oficial de facebook al celor de „FCUCraiovaoficial”, cu privire la partida dintre SC Fotbal FCSB SA și FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA, în care este utilizată, fără acordul nostru, emblema Clubului Sportiv al Armatei Steaua, dorim să facem următoarele precizări:

Reclamă 4 / 0/3

1. Am raportat contul oficial al echipei oltene, deoarece informațiile postate sunt în contradicție cu realitatea;

2. În zilele următoare se vor lua toate măsurile legale împotriva clubului FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA;

3. Suntem la curent cu problemele de identitate ale echipei mai sus menționate, dar nu putem tolera acțiuni menite să inducă în eroare lumea fotbalului și să aducă prejudicii clubului nostru”

CSA Steaua: „Există o hotărâre definitivă”

„Reamintim opiniei publice că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că STEAUA BUCUREȘTI nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul) către o altă entitate juridică.

Mai mult, trebuie să adăugăm că emblema postată pe contul de facebook al echipei din Craiova este înregistrată de către Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” la OSIM cu numărul 130904 din 23.12.2013.

În final, facem un apel către mass media sportivă din România să dea dovadă de imparțialitate, dar mai ales să țină cont de deciziile justiției”, se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și