Închide meniul

Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova: „Putem bate pe oricine”

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 17:05

Reclamă
Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova: Putem bate pe oricine”

Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB - FCU Craiova

Giovanni Costantino, în timpul unei conferinţe de presă / Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Giovanni Costantino a transmis un mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova! Tehnicianul echipei patronate de Adrian Mititelu nu se teme de echipa pregătită de către Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FCU Craiova contează pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, pe 12 noiembrie, de la ora 21:00.

Giovanni Costantino, mesaj războinic înainte de FCSB – FCU Craiova! Ce a spus despre vicecampioana României

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB, antrenorul de la FCU Craiova a devăluit că nu se teme de echipa pregătită de Elias Charalambous. Giovanni Costantino este de părere că echipa pe care o antrenează are identitate și că poate învinge orice formație din Liga 1.

Totodată, acesta a recunoscut faptul că „roș-albaștrii” au o echipă puternică, având în vedere faptul că le-a analizat ultimele meciuri jucate.

„Mâine va fi un meci dificil în care trebuie să confirmăm ce am făcut bine cu Universitatea. Nu este o perioadă de top, dar din punct de vedere al calității consider că sunt în primele trei din România. Este clar că indiferent de situație ne așteaptă o partidă dificilă, dar dacă nu vom avea atitudine ne va fi foarte greu.

Reclamă

Am văzut partida cu Petrolul sau cea din Cupă, suntem pregătiți la fel ca la meciul trecut. Diferența nu este tactică, ci este vorba de spirit. Pentru că dacă avem spiritul potrivit putem să bătem pe oricine din Liga 1.

Noi avem identitate, este foarte important. Cu această identitate și mentalitate putem să bătem pe oricine, îmi doresc să câștig. Dacă nu credem în asta nu putem face nimic, dar dacă credem în asta putem câștiga trei puncte peste tot cu această identitate”, a spus antrenorul oltenilor, la conferința de presă

Adrian Mititelu, obiectiv îndrăzneț pentru FCU Craiova

Patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit faptul că obiectivul echipei sale este calificarea în play-off-ul Ligii 1. În momentul de față, diferența dintre formația din Bănie și ultima echipă care ocupă un loc de play-off, Petrolul Ploiești, este de 6 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îmi e frică de retrogradare, suntem acolo dar eu zic că vom termina în play-off anul acesta. Eu zic că avem echipă de play-off. Dacă nu, vom câștiga play-out-ul și vom juca, din nou barajul. Noi avem o echipă foarte bună, am avut multe ghinioane, dar putem bate orice echipă din România.

Am avut forma slabă a portarului la început, am fost foarte superificali, am crezut că îl putem înlocui mai ușor pe Duarte, nu a fost așa. Dar acum zic că avem o apărare foarte bună. Au venit jucători care s-au integrat foarte bine în echipă. În iarnă vom aduce 2 fundași centrali, măcar pe 1 să îl nimerim”, a spus Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni Vezi toate știrile
Citește și